2777
2789

ما پنجشنبه شب رفتیم خونه مادربزرگ پدریم

همیشه داخل مهمونیا منو دخترعموم اوکی تریم و...

ولی با دختر عمه و پسر عمم نه به نسبت 

مثلا گاهی کلا ۳.۴ جمله با پسر عمم صحبت کنیم

و اینم بگم که کل خانواده پدریم برونگرا هستند جز من که به قول اطرافیانم درونگرای شدیدممم

خلاصه اینبار دختر عموم اصلا کنار من نبود بیشتر کنار دختر عمم بود يا حتی بی حوصله طور بود ولی کلا با دختر عمم اوکی بود با من کلا چند جمله صحبت کرد

حتی من داشتم با دختر عمم صحبت میکردم دختر عموم یه پوزخندی به دختر عمم زده بود نسبت به حرفای من... گفتم چرا گفت چون جالب بود نرفتن در صورتی که هم دختر عموم هم دختر عمم پوزخند زده بودن اصلا بی اشتیااااقق 

من یه گوشه نشسته بودم 

پسر عمم اومد داخل اتاق.. کنار نشست ... چند بار رد شد گفت چه خبر و.. فکر کنم ۳ بار گفت چه خبر 

کلی شوخی و حرف و.. حتی یه بار سر منو گرفت بغلش😐 که من خودمو کشیدم کنار

می رفت میومد یه چی می‌گفت بهم بعد زل می‌زد..

اولین بار بود اینطوری باهام رفتار. می‌کرد

کسی که فقط در حد سلام.. خداحافظ.. یه جمله چه خبر سلامتی بودد

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مبارکه

یاخدااا

بدم میاد ازششش

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم کافور کادو کن بده بهش

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

👺👺جوگیر شده

چراا

یکم کافور کادو کن بده بهش

😂😂موافقم