2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

239 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تروخدا کمکم کنین من شوهرمو دوس ندارم هرروز عذاب میکشم تروخدا بگین چیکار کنم دوبار بهش گفتم جدا شیم به شوخی گرفته یروز قهر کزده بعد فراموشش شده چیکار کنم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
طلاق
2
66%
طلاق
1
33%
طلاق
0
0%

چی تو طلاق دیدی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه ولی اصلا شوهرمو دوس ندارم بچم ندارم چطوری بگم طلاق میخوام

عزیزم بازی ک نیست...

هیچ راهی نداره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بخاطر کتکایی خنوادم اما حالا پشیمونم یه اتاق باسقف چوبی داده بهم خودشم روستا زندگی میکنه

کاشراینکارو نمیکردی عزیزم الان بمونی اونجا بهتره بخدا برگردی خونه بابات وصعیت بدتره، میزارن جدازندگی کنی؟ 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

این‌که‌دوستت‌داره خودش‌خیلی‌مهمه.از چیه‌شوهرت‌خوشت‌نمیاد؟بشین‌خوبیهاش‌و بدیهاش‌رو مرور کن ببین کدومش ...

از دهن هرزس به همه فش میده بامادرش زندگی میکنه وضعیت مالیشم اصلا خوب نیس 

کاشراینکارو نمیکردی عزیزم الان بمونی اونجا بهتره بخدا برگردی خونه بابات وصعیت بدتره، میزارن جدازندگی ...

ن ولی الان حودم میرم کار پیدا میکنم الان دیگه مامان بابام تنهان کسی نی اذیتم کنه