2777
2789
عنوان

نی نی های چهار فصل 1389

2452 بازدید | 20 پست
سلام به همه مامانای گل 89 و خسته نباشید.من مامان پانته آ هستم دخترم 21/6/89 یکروز آفتابی در بیمارستان بهمن توسط دکتر کاتب بدنیا آمد. آمد و گرما بخش زندگی من و باباش شد.از همه مامانا دعوت می کنم که به این تاپیک سر بزنن و تجربیاتشون رو بگن تا همه از اون استفاده کنیم مخصوصا" مامانایی که نی نی هاشون بزرگترن تا اینطوری ما مامانی تازه کار هم ازشون یاد بگیریم هم آروم بشیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رها به شوهرت آزمایش نداده.من از سزارین و مراقبت بارداریش راضی بودم.من با خیلی از دکترهای زنان کار کرده بودم ولی دقت،وسواس، تشخیص،قاطعیت دکتر کاتب رو دوست دارم.
سلام به همه من هم مامان محمد صدرا هستم پسر من هم22شهریور به دنیا اومده.
پسر من خیلی بازیگوش شده اینقدر که دیگه حتی برای شیر خوردن هم اذیت میکنه باید اینقدر تکونش بدم تا یه کم گیج بشه بعد شیر بخوره وگرنه مدام از دهانش درمیاره و به اطراف نگاه می کنه شما هم مشکل من و دارین یا نه؟
سلام
دختر منم متولد 24اسفند89 هستش . اسمش الناست .
با وزن 2550 گرم به روش طبیعی
خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

شام چی بپزم

fati__hirad | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز