2777
2789
عنوان

جهت دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 42 پست
من ۳۸ سالمه بعد درسم رشته های مختلفی رو رفتم تست کردم ولی به دلیل یکسری مشکلات خانوادگی و شرایط ادام ...

مرسی که این توضیحات رو به من دادین  

ان‌شاءالله که در مسیره زندگیتون موفق باشین و موفق بشین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حل که میشه ان‌شاءالله بعد از یک تایمی از زندگیم من از تلاش کردن زیاد دست کشیدم انگار که یک راهی و می ...

ببین عزیزم مطمئن باش صد در صد مشکلت حل میشه چون خودم تجربشو داشتم میگم

توکلت به خدا باشه اون همیشه مشکلاتو ازبین میبره پس استرس نداشته باش . من اون سالی که بد آورده بودم اولش افسرده شده بودم ولی بعدش گفتم چرا وقتمو با افسردگی هدر بدم پس به جاش شروع میکنم به ساختن انرژی مثبت و شکرگذاری و واقعا نتیجشو دیدم هر روز صبح میگفتم خدایا شکرت و شب هم قبل از خواب زیارت عاشورا خوندم به معنای واقعی تو زندگیم معجزه رخ داد کارم درست شد درامدم خداروشکر خوب شد و تونستم حتی پول پس انداز کنم باورت میشه؟ و یادمه همون موقع ها بود که ذهنم همش درگیر یه پسری بود خیلی دوستش داشتم و احتمال رسیدنم بهش خیلی کم بود همیشه گریه میکردم و از خدا میخواستم منو بهش برسونه دیگه انقدر پافشاری کردم با کلی نذر و خواهش مشکلم حل شد و الان اون پسره هشت ساله که همسرم شده هرکسی که قضیه ازدواجمونو میفهمید تا یک ماه میرفت تو شوک چون چیز خیلی غیرممکنی بود اما خدا ممکن کرد و من با تمام خوبی ها و بدیاش این آدمو پذیرفتمش و همیشه از خدا ممنونم 

ان‌شاءالله که در مسیره زندگیتون موفق تر بشین و خوشبخت و خوشحال باشین ممنونم از وقتی که برام گذاشتین ...

ممنونم عزیزم و همینطور منم برات آرزوی شادی و خوشبختی دارم و مطمئنم خدا برات بهترینارو میسازه