2777
2789
عنوان

جهت دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 42 پست
من نمیگم اونا حمایتم نمی‌کننحمایتم میکنن دستشون هم درد نکنه ولی اینجوری هم با من رفتار نکنن من دختر ...

ای بابا کار بابات اشتباه ببین بابات کارش غلطه تقصیر تو نیست تو کار اشتباهی نکردی ولی می دونی بابا ها زود پشیمون میشن شاید یک لحطه عصبانی شده 

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا کار بابات اشتباه ببین بابات کارش غلطه تقصیر تو نیست تو کار اشتباهی نکردی ولی می دونی بابا ها ...

اره بابام زود عصبانی میشه ولی  از نظره من معمولا بعدش پشیمون میشه

ولی خب این حرکت یادم میمونه 

آدم زخمی بشه 

خب جای رد زخم معمولا باقی میمونه دیگه 

خب چطور حرفای خانواده رو کاری کنیم که رومون تاثیر نزاره وقتی که کنارشونم؟

باید رو خودت کار کنی نه تنها حرف خانواده بلکه حرف هیچکس برات مهم نباشه فقط هدف زندگی خودت و مسیرت برات مهم باسه مثلا بقیه حرفی می زنن بگو باشه ولی راه حل خودت و برو من داداش م خیلی نظر می داد تو همه چی الان میگم باشه ولی کار خودم می کنم البته من خیلی تو این موارد کتاب روانشناسی خوندم کتاب خود شناسی عزت نفس و از این موارد

اره بابام زود عصبانی میشه ولی از نظره من معمولا بعدش پشیمون میشهولی خب این حرکت یادم میمونه آدم زخم ...

من بابام خدا بیامرز وفتی دعوام می کرد من قهر می کردم بنده خدا میومد اشتی اگه اشتی نمی کردم گریه می کرد بخاطر همین کارهاش هنوز بعد سه سال هر شب با اشک می خوابم قدر بابات و بدون و همیشه بهش بگو دوستش داری

باید رو خودت کار کنی نه تنها حرف خانواده بلکه حرف هیچکس برات مهم نباشه فقط هدف زندگی خودت و مسیرت بر ...

فعلا که یک مسیری و در پیش گرفتم که خداروشکر بهش هم علاقه دارم 

دعا کن بتونم در جهت درست تلاش کنم که بتونم به هدفم برسم و در همون شغل مورد علاقم شروع به کار کنم 

برام دعا کن 

امیدوارم با حرفام بهت بار منفی وارد نکرده باشم 

فقط خواستم کمی دردودل کنم قلبم کمی آروم بشه 

واقعا نمیتونم تو این دور و زمونه به آشنا یا نزدیک خودم اعتماد کنم و این حرفارو بهش بزنم 

چون وقتی می‌بینم خانواده ی خودم از ضعف من بعضی وقت ها استفاده میکنن و قلب من و ناراحت میکنن 

دیگه از دوست و آشنا چه انتظاری میتونی داشته باشی ؟

اونا هم ممکنه با دونستن زخم های تو یک جایی بعدا بهت آسیب بزنن 

البته این طرز تفکره منه دیگه 

فعلا که یک مسیری و در پیش گرفتم که خداروشکر بهش هم علاقه دارم دعا کن بتونم در جهت درست تلاش کنم که ب ...

ان شالله موفق میشی عزیزم باور داشته باش موفق میشی ببین فقط عجله نکن من الان مثلا برای برنامه نویسی یک برنامه ریزی پنج ساله کردم /فقط برای اون هدفی داری هر روز وقت بزار پشتکار داشته باش و هرگز نا امید نشو اگه همه دنیا گفتند نمیشه ولی تو بگو میشه/خوشحال شدم با هم درو دل کردیم عزیزم 😘🥰

میدونی سختیش برام اینه که کسایی که بهشون اهمیت میدم و دوسشون دارم من رو تحقیر میکننانگار نه انگار که ...

خیلی سخته واقعا چون همچین شرایطی رو خودم گذروندم درکت میکنم . فکرشو بکن کلی تلاش کردی اما نتیجه برعکس داده و هر کس و ناکسی به آدم حرف میزنن

من بابام خدا بیامرز وفتی دعوام می کرد من قهر می کردم بنده خدا میومد اشتی اگه اشتی نمی کردم گریه می ک ...

خدا پدرتون رو بیامرزه و ان‌شاءالله غم آخرتون باشه 

ان‌شاءالله منم بتونم موفق بشم هم اشتباهات گذشتمو جبران کنم هم باعث افتخاره خانوادم بشم 

خب چیکار کنم وقتی بعضی وقت ها با حرفاش قلبمو ناراحت میکنه؟ من خودم اصلا دلم نمیخواد باهاشون بحث داشته باشم 

پیش میاد دیگه

خب منم وقتی اون حرفارو ازش می‌شنوم ناراحت میشم 

میتونین بهم بگید چند سالتونه ؟ 

از این جهت میپرسم که دقیقا از چه سالی برای هدف مورد نظرتون تلاش کردین و الان در چه سنی هستین و موفق هم هستین ؟ و همچنین کنجکاو هم شدم بدونم شما چند سالتونه ؟

البته اگه دوست داشتین بهم بگین 

ان شالله موفق میشی عزیزم باور داشته باش موفق میشی ببین فقط عجله نکن من الان مثلا برای برنامه نویسی ی ...

مرسی که وقت گذاشتی حرفای من رو خوندین و با حرفاتون بهم حس خوب منتقل کردین 

ان‌شاءالله هرجا که هستین خوشبخت و موفق باشین 🌹

خیلی سخته واقعا چون همچین شرایطی رو خودم گذروندم درکت میکنم . فکرشو بکن کلی تلاش کردی اما نتیجه برعک ...

الان شما در زندگیتون به اون موفقیتی که میخواستین رسیدین؟ 

واقعا به شنیدن یک خبر خوشحال کننده نیاز دارم 

امیدوارم جوابتون مثبت باشه 

خدا پدرتون رو بیامرزه و ان‌شاءالله غم آخرتون باشه ان‌شاءالله منم بتونم موفق بشم هم اشتباهات گذشتمو ج ...

من ۳۸ سالمه بعد درسم رشته های مختلفی رو رفتم تست کردم ولی به دلیل یکسری مشکلات خانوادگی و شرایط ادامه ندارم ارایشگری رفتم چند سال چند سال هم معرق و منبت رفتم چند سال تابلو چند بعدی کار کردم یک مدتم هم زیور الات رزینی ولی هر کدوم بنا به شرایط به اون نتیجه دلخواه نرسیدم الانم یک ساله دارم برنامه نویسی کار می کنم و برنامه پنج ساله گذاشتم/از قبلی ها درامد داشتم ولی انقدر که انتطار من و براورده کنه نبود /الان در کنار برنامه نویسی کار دور کاری هم انجام می دم برای مخارجم

خیلی سخته واقعا .. ان‌شا ٕ الله مشکلت حل بشه

حل که میشه ان‌شاءالله 

بعد از یک تایمی از زندگیم من از تلاش کردن زیاد دست کشیدم 

انگار که یک راهی و میری و بعد وسط راه ول میکنی 

من اشتباهاتی داشتم و در آینده هم خواهم داشت 

ان‌شاءالله که بتونم در مسیری که بهش علاقه دارم زیاد تلاش کنم و زود هم به هدفم برسم و هم اشتباهاتم رو جبران کنم و هم باعث خوشحالیه اطرافیانم بشم 

ممنون که تا اینجا حرفای من و خوندین و وقت گذاشتی 

ان‌شاءالله که خوشبخت بشین 

میتونم بپرسم شما در حال حاضر چند سالتون هست ؟ 

هم از این جهت میپرسم که دوست دارم بدونم از چه سنی شروع به تلاش برای هدفتون کردین و الان در حال حاضر در چه سن و سالی هستین و به هدفتون آیا رسیدین ؟  

یا چند سال تلاش کردین و در چه سنی به هدفتون رسیدین ؟ 

البته اگه دوست داشتین سنتون رو بگین 

و اگر حوصلتون اومد بهم بگین چه تجربه هایی رو کردین در مسیره راهتون 

چون اگه خدا بخواد مسیری و شروع کردم که خداروشکر چشم نزنم فعلا بهش علاقه دارم و تصمیم دارم همین رو برم جلو و امیدوارم موفق بشم   

دوست داشتم از تجربیاتتون بدونم