barandokhtarbaran مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 331 عنوان خرید طلا 169 بازدید | 9 پست سلام من میخوام هر از گاهی سرمایه گزاری کنم در حد توانم این برنامه هایی هست که طلاسی هست طلاین هست کدومشون رو پیشنهاد میدید کدوم مطمئن تره و کارمزدش پایین تره؟؟ 1404/07/13 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 2231 به این سایتا اعتماد نکن.سرمایه آدم،باید زیر سر آدمباشه.برو حضوری سکه پارسیان بگیر.یا طلای دست دوم.این نظرم بود.. همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
barandokhtarbaran مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 331 منم مثل شمام ،سوال منم هست کاش بگن کدوم معتبر تره بله میگن طلاسی کارمزدس ۲ درصده زیاده یعنی ولی درکل مطمئن هستن ادم میمونه به حرف کی اعتماد کنه
شکلاتباراکا عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1038 به این سایتا اعتماد نکن.سرمایه آدم،باید زیر سر آدمباشه.برو حضوری سکه پارسیان بگیر.یا طلای دست دوم.ا ... مثلاً من صد تومن دویست تومن دستم میاد بمونه هم که زود میره ، باهاش نمیتونم سکه پارسیان بخرم کاش بجایی بود آدم میتونست اینجوری بخره
شکلاتباراکا عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1038 بله میگن طلاسی کارمزدس ۲ درصده زیاده یعنی ولی درکل مطمئن هستن ادم میمونه به حرف کی اعتماد کنه حالا من میلی رو شنیدم معتبره نمیدونم
barandokhtarbaran مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 331 مثلاً من صد تومن دویست تومن دستم میاد بمونه هم که زود میره ، باهاش نمیتونم سکه پارسیان بخرم کاش بج ... بله یا مثلا هردقیقه نمیشه رفت بازار ولی میگن طلاسی خوبه نظرات خوب هم داره نطرات بد هم داره بخاطر همین پرسیدم منم
شکلاتباراکا عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1038 بله یا مثلا هردقیقه نمیشه رفت بازار ولی میگن طلاسی خوبه نظرات خوب هم داره نطرات بد هم داره بخاطر همی ... ملی گلد هم هست ولی معلوم نیست کدومشون معتبرتره
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 2231 مثلاً من صد تومن دویست تومن دستم میاد بمونه هم که زود میره ، باهاش نمیتونم سکه پارسیان بخرم کاش بج ... طلای شکسته نمیشه؟؟ همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻