2777
2789
همرو گیج شدم

ببین منظورش از الگوی مشخص اینکه مثلا دوتا زرد یه سبز دوتازرد یه سبزهمینطور مشخص تا آخر

الگوی نامشخص ترتیب نداره میشه دوتا زرد یه سبز یه زرد یه سبز

مثلا سوال اول اون دوتا الگو که رنگ سبز داره نامشخصه

اون دوتای دیگه مشخصه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم لطف کردی

فدات

سوال دوم ستاره ها الگوی مشخص هستن که باید ادامه بده به همون ترتیب

قلب ها نامشخص هست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

عزیزم من هم امسال کلاس اولی دارم و معلمشوم یه برنامه گوشی معرفی کرده که برای کار کردن با بچه ها ازش استفاده کنیم...

تدریس علوم و ریاضی و فارسی را داره و وقتی می بینم دیگه میدونم چطور با پسرم کار کنم که گیج نشه

یه عالم بازی هم داره که پسرم با بازی درساشو تمرین میکنه