من تو اطرافیانم به قانون جنگل پی بردم . مثل جنگل که قوی ضعیف رو میبلعه ، گرگ گوسفند رو میخوره ، روباه خرگوش رو میخوره . روابط انسان ها هم همینه ، هر چه قدر سعی کنی واسه دیگران باوجدان و با درک و دلسوز باشی زندگی بدتری خواهی داشت و هر چه قدر سعی کنی خودخواه باشی و واسه موفقیت و خواسته های خودت هر کاری که دلت میخواد بکنی حتی حقوق دیگرانو زیر پا له کنی ، موفق تر خواهی بود .
این یک واقعیته انکار ناپذیره هممونم تو اطرافمون شاید دیده باشیم که ادمای ظالم که با تهمت زدن به دیگران و یا دروغ گفتن سعی میکنن منافعی رو برای خودشون به دست بیارن یا اموال دیگران رو بالا میکشن همیشه سالم و موفقن و افرادی که تو محیط کار سعی میکنن با وجدان کار کنن یا تو کاسبی دلشون به حال مردم میسوزه و همیشه سود کمی برای خودشون برمیدارن تا مردم دچار مشکل نشن تهش با شکست و ورشکستگی مجبورن مغازه رو جمع کنن ، سوالم اینه چه طور گرون فروش باشیم ، چه جوری با کمترین و داغون ترین خدمات مردم رو با چرب زبونی قانع کنیم تا پولاشونو ازشون بگیریم 😐 یک کلام چه جوری بی وجدان و گرگ باشیم من خیلی دارم تلاش میکنم گرگ باشم ولی باز همون دلسوز احمقیم که بودم 😭