2777
2789

من تو اطرافیانم به قانون جنگل پی بردم . مثل جنگل که قوی ضعیف رو میبلعه ، گرگ گوسفند رو میخوره ، روباه خرگوش رو میخوره . روابط انسان ها هم همینه ، هر چه قدر سعی کنی واسه دیگران باوجدان و با درک و دلسوز باشی  زندگی بدتری خواهی داشت و هر چه قدر سعی کنی خودخواه باشی و واسه موفقیت و خواسته های خودت هر کاری که دلت میخواد بکنی حتی حقوق دیگرانو زیر پا له کنی ، موفق تر خواهی بود .

این یک واقعیته انکار ناپذیره هممونم تو اطرافمون شاید دیده باشیم که ادمای ظالم که با تهمت زدن به دیگران و یا دروغ گفتن سعی میکنن منافعی رو برای خودشون به دست بیارن یا اموال دیگران رو بالا میکشن همیشه سالم  و موفقن و افرادی که تو محیط کار سعی میکنن با وجدان کار کنن یا تو کاسبی دلشون به حال مردم میسوزه و همیشه سود کمی برای خودشون برمیدارن تا مردم دچار مشکل نشن تهش با شکست و ورشکستگی مجبورن مغازه رو جمع کنن ، سوالم اینه چه طور گرون فروش باشیم ، چه جوری با کمترین و داغون ترین خدمات مردم رو با چرب زبونی قانع کنیم تا پولاشونو ازشون بگیریم 😐 یک کلام چه جوری بی وجدان و گرگ باشیم من خیلی دارم تلاش میکنم  گرگ باشم ولی باز همون دلسوز احمقیم که بودم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظالم همیشه سالمه منم همیشه میگم خدا از آدمای خودخواه و بدجنس میترسه منم دیدم همیشه دلسوز همه بودم ول ...

نمیترسه عزیز.

ولی دیده اون قدر ظالمه که اگر چیزیش بشه ظلمش به بقیه بیشتر میشه .

اتش جهنم براش پر میکنه زیاد میکنه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

از تو بی وجدان در نمیاد

😂😂😂 میدونم از ریشه ذاتم اینه ولی خب میخوام روش کار کنم واقعا دلم میخواد خودخواه باشم و هر جور شده از هر طریقی که شده چه اخلاقی چه غیر اخلاقی به اهدافم برسم

😂😂😂 میدونم از ریشه ذاتم اینه ولی خب میخوام روش کار کنم واقعا دلم میخواد خودخواه باشم و هر جور شده ...

کم کم میتونی به اون سطح از آگاهی برسی با کمک یه دوست خوب و راهنمایی 

کتاب ۴۸ قانون قدرت بود فکر کنم دقیقا راجب همین موضوع هرچند روانشناسی زرد ولی بخون

۴۸ قانون قدرت 

مرسیی دمت گرم همین الان میرم اگه صوتی داشت گوش میدم اگه نه سفارش میدم بیارن

میخوام سلیطه باشم

سلیطه در چاه خودش میفته .تو خون و ذاتشه .

همیشه عصبانیه .چون چواب بهش میدهند .تحقیر میشه .

واسه اروم بودن از سلیطه ها دور باش .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

میخوام سلیطه باشم

منم 

میدونی من تا این حد رسیدم که اگه یکی یه حرفی بزنه یا بهم بی احترامی کنه یا هر چیزی میزنم پاره ش میکنم و تحقیرش میکنم .

به این حد از سلیطگی رسیدم 

ولی به حدی که بتونم سر مردم رو کلاه بذارم یا گولشون بزنم یا دروغ بگم و قانعشون کنم نرسیدم و هنوزم اگه یکی بیاد واسم تعریف کنه از بدبختیاش دلم میسوزه و از خودم براش میزنم . یا واسه خانوادم همینطور دلم میسوزه و از خیلی چیزا براشون میزنم .