2777
2789
عنوان

مسئولیت دادن به فرزند خیلی مهمه

83 بازدید | 6 پست

من ۲۰ و خرده ای سالمه هیچوقت یادم نیس از بچگی تا الان خانوادم بهم مسئولیتی داده باشن اصلا انگار روم حسابی ندارن. گاهی وقتا دختر عموی ۱۴ سالمو که میبینم مثلا مامان بابام میفرستنش نانوایی مغازه و... باور کنید حالم یه جوری میشه احساس کم ارزشی میکنم اون نیازی که داشتم از این مسئله برطرف نشده و هیچ جوره هم اعتماد بنفس ندارم. البته دلیل اعتماد بنفسم فقط این نیست ولی این هم خیلی موثر بوده و بشدت حسش میکنم ولی به بقیه خواهرام مسئولیت دادن 

می‌اندیشم که چگونه در عبور از متلک‌ها، تبعیض‌ها و تحقیرها زن شده‌ام..! 

دقیقا منم، حتی الان کاری بهم می‌سپرن خودشونم دخالت میکنن، اصن با این سن نمیدونم مسئولیت پذیری یعنی چی یا اصلا به خودم اطمینان ندارم حتما باید یکی تاییدم بکنه وگرنه من کاری انجام نمیدم از جلوی خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میترسم دخترمو جایی بفرستم حقیقتا خطرناکه

ولی خودم ی جاهایی بیرون میایستم میخوام اونا واری رو انجام بدن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا منم، حتی الان کاری بهم می‌سپرن خودشونم دخالت میکنن، اصن با این سن نمیدونم مسئولیت پذیری یعنی چ ...

وای وای دقیقا منم به خودم اعتماد ندارم اصلا مسئولیت پذیر نیستم الان تو این سن 

از یه جایی باید شروع کنی درسته که پدر و مادرت اشتباه کردن نباید شما ادامه بدی. یه سری کارا رو لیست کن برای خودت و انجام بده مثلا تنهایی خرید کردن آشپزی کردن حتی پس انداز کردن نمی‌دونم هر چی که خودت فکر می‌کنی به تنهایی نمی تونی انجام بدی. 

الان پسر من دو سالشه ازش می‌خوام که ظرفشو که چیزی میخوره برداره بزاره روی اپن. یا لباسشو بیاره تا عوض کنم. از الان شروع کردم کارا رو خودش انجام بده تا بزرگتر شد بتونه شخصیت مستقل داشته باشه تا وابسته. 

از یه جایی باید شروع کنی درسته که پدر و مادرت اشتباه کردن نباید شما ادامه بدی. یه سری کارا رو لیست ک ...

من کارای خودمو خودم انجام میدم کلا خرید دکتر رفتن آرایشگاه پس انداز و.. ولی بازم اون حسی که لازم بود از پدر مادر بگیرم جبران نمیشه 

2790
2778
2791
2779
2792