2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرايمر Farsali  رنگ مشكي طلايي... مخصوص پوست شماست...

من بنفششو خريدم ٩٠ تومن... مشكيشو دقيق نميدونم

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
پرایمر چیه؟

سلااااام بچه ها ديشب كه عكس پرايمر خودمو گذاشته بود خيلياتون گفتيد قيمتش بالاست و پرايمر ارزونتر و كيفيت خوب معرفى كنم 😍منم اين پست رو براى شما عشقوليا درست كردم تا راحت خريد كنيد😘
٠
پرايمر زير ساز ارايش هست و باعث ميشه منافذ پوستتون ديده نشن و پوست رو يكدست ميكنه و باعث ميشه ارايشتون مات بمونه و دوام و ماندگاريه ارايشتون رو بالا ميبره و اكثر برندا هم پرايمر مخصوص پوست چرب و هم پرايمر مخصوص پوست خشك دارن .
٠
يه چيز جالب اينكه شما از افترشيو نيوا مدل سنستيو ميتونيد بعنوان پرايمر قبل ميكاپتون استفاده كنيد كه هم بصرفس هم در دسترس☺️
٠
پرايمر هايى كه توى عكس هست همشون قيمتشون زير ١٠٠ ت هست و اينكه كيفيتشون تاييد شدست و خيلى خوبه
٠
پرايمر لوريل اينفيلبل كه تو ايران خيلى راحت ميتونيد پيدا كنيد قيمتش حدود ٧٠ ت
٠
پرايمر ميبلين مدل بيبى اسكين قيمت حدود ٥٥ت
بچه ها جديدترين پرايمر ميبلين رو ميتونيد از پيج @flora_iran  تهيه كنيد
٠
پرايمر نيكس مدل پور فيلر قيمت حدود ٨٠ت
٠
پرايمر مارك ريمل قيمت حدود ٧٠ ت
٠
پرايمر ميلانى ٧٠ ت
٠
افتر شيو نيوا مدل سنستيو قيمت حدود ١٨ ت
٠
بچه ها پرايمر ميبلين متاسفانه فيكش خيلى زياااد هست و همينطور پرايمر لوريل حتماً از جاى مطمئن خريد كنيد اگه ديديد قيمتاى جايى كه اينارو داره از چيزى كه من گفتم خيلى ارزونتره مطمئن باشيد فيكه و نخريد.
تعريف پرايمر اِلف هم خيلى شنيدم ولى چون مطمئن نبودم و توى ايران نبود نزاشتم توى عكس😘
٠
پرايمر گلدن رز و فلورمار مورد تاييد من نيست
٠