سلااااام بچه ها ديشب كه عكس پرايمر خودمو گذاشته بود خيلياتون گفتيد قيمتش بالاست و پرايمر ارزونتر و كيفيت خوب معرفى كنم 😍منم اين پست رو براى شما عشقوليا درست كردم تا راحت خريد كنيد😘 ٠ پرايمر زير ساز ارايش هست و باعث ميشه منافذ پوستتون ديده نشن و پوست رو يكدست ميكنه و باعث ميشه ارايشتون مات بمونه و دوام و ماندگاريه ارايشتون رو بالا ميبره و اكثر برندا هم پرايمر مخصوص پوست چرب و هم پرايمر مخصوص پوست خشك دارن . ٠ يه چيز جالب اينكه شما از افترشيو نيوا مدل سنستيو ميتونيد بعنوان پرايمر قبل ميكاپتون استفاده كنيد كه هم بصرفس هم در دسترس☺️ ٠ پرايمر هايى كه توى عكس هست همشون قيمتشون زير ١٠٠ ت هست و اينكه كيفيتشون تاييد شدست و خيلى خوبه ٠ پرايمر لوريل اينفيلبل كه تو ايران خيلى راحت ميتونيد پيدا كنيد قيمتش حدود ٧٠ ت ٠ پرايمر ميبلين مدل بيبى اسكين قيمت حدود ٥٥ت بچه ها جديدترين پرايمر ميبلين رو ميتونيد از پيج @flora_iran تهيه كنيد ٠ پرايمر نيكس مدل پور فيلر قيمت حدود ٨٠ت ٠ پرايمر مارك ريمل قيمت حدود ٧٠ ت ٠ پرايمر ميلانى ٧٠ ت ٠ افتر شيو نيوا مدل سنستيو قيمت حدود ١٨ ت ٠ بچه ها پرايمر ميبلين متاسفانه فيكش خيلى زياااد هست و همينطور پرايمر لوريل حتماً از جاى مطمئن خريد كنيد اگه ديديد قيمتاى جايى كه اينارو داره از چيزى كه من گفتم خيلى ارزونتره مطمئن باشيد فيكه و نخريد. تعريف پرايمر اِلف هم خيلى شنيدم ولى چون مطمئن نبودم و توى ايران نبود نزاشتم توى عكس😘 ٠ پرايمر گلدن رز و فلورمار مورد تاييد من نيست ٠