2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرايمر Farsali  رنگ مشكي طلايي... مخصوص پوست شماست...

من بنفششو خريدم ٩٠ تومن... مشكيشو دقيق نميدونم

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
پرایمر چیه؟

سلااااام بچه ها ديشب كه عكس پرايمر خودمو گذاشته بود خيلياتون گفتيد قيمتش بالاست و پرايمر ارزونتر و كيفيت خوب معرفى كنم 😍منم اين پست رو براى شما عشقوليا درست كردم تا راحت خريد كنيد😘
٠
پرايمر زير ساز ارايش هست و باعث ميشه منافذ پوستتون ديده نشن و پوست رو يكدست ميكنه و باعث ميشه ارايشتون مات بمونه و دوام و ماندگاريه ارايشتون رو بالا ميبره و اكثر برندا هم پرايمر مخصوص پوست چرب و هم پرايمر مخصوص پوست خشك دارن .
٠
يه چيز جالب اينكه شما از افترشيو نيوا مدل سنستيو ميتونيد بعنوان پرايمر قبل ميكاپتون استفاده كنيد كه هم بصرفس هم در دسترس☺️
٠
پرايمر هايى كه توى عكس هست همشون قيمتشون زير ١٠٠ ت هست و اينكه كيفيتشون تاييد شدست و خيلى خوبه
٠
پرايمر لوريل اينفيلبل كه تو ايران خيلى راحت ميتونيد پيدا كنيد قيمتش حدود ٧٠ ت
٠
پرايمر ميبلين مدل بيبى اسكين قيمت حدود ٥٥ت
بچه ها جديدترين پرايمر ميبلين رو ميتونيد از پيج @flora_iran  تهيه كنيد
٠
پرايمر نيكس مدل پور فيلر قيمت حدود ٨٠ت
٠
پرايمر مارك ريمل قيمت حدود ٧٠ ت
٠
پرايمر ميلانى ٧٠ ت
٠
افتر شيو نيوا مدل سنستيو قيمت حدود ١٨ ت
٠
بچه ها پرايمر ميبلين متاسفانه فيكش خيلى زياااد هست و همينطور پرايمر لوريل حتماً از جاى مطمئن خريد كنيد اگه ديديد قيمتاى جايى كه اينارو داره از چيزى كه من گفتم خيلى ارزونتره مطمئن باشيد فيكه و نخريد.
تعريف پرايمر اِلف هم خيلى شنيدم ولى چون مطمئن نبودم و توى ايران نبود نزاشتم توى عكس😘
٠
پرايمر گلدن رز و فلورمار مورد تاييد من نيست
٠