2777
2789

18سالمه 

بینیم خیلی کجه و بزرگ قوز داره 

یعنی واقعا عیب خیلی زیادی داره 

واقعا صورتمو زشت کرده

موندم پشت کنکور ک درس بخونم

ولی از ی طرفی هم می‌خوام بینی مو عمل کنم

نه پول دارم نه خانوادم حمایت می‌کنند چیکارکنم؟

چطوری تا سال دیگه پولشو جمع کنم

لطفاً یک راه حلی بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منظورم بعد درست بود عزیزم عجله هم نکن شده چند سال صبر کن من ۲۲ سالمه هنو عمل نکردم

آخه خیلی صورتمو زشت کرده دیگه نمیتونم صبر کنم 

به نظرتون اگه فرهنگیان قبول بشم میتونم تا تابستون عمل کنم؟

یعنی با حقوق فرهنگیان 

با درس خوندن و رشته خوب قبول شدن وجهه اجتماعی و موقعیت علمیتو انقدر بالا ببر که بینی بی‌اهمیت‌ترین دغدغت باشه در نهایت انشالله شاغل میشی پول در میاری و اگر همچنان اذیتت می‌کرد عملش می‌کنی

با درس خوندن و رشته خوب قبول شدن وجهه اجتماعی و موقعیت علمیتو انقدر بالا ببر که بینی بی‌اهمیت‌ترین د ...

آخه واقعاً ظاهرمو یه هم زده من الان یکی عکس میزارم ببینید بینی من تقریبا اونجوریه

آخه خیلی صورتمو زشت کرده دیگه نمیتونم صبر کنم به نظرتون اگه فرهنگیان قبول بشم میتونم تا تابستون عمل ...

اره عزیزم ولی ی چیزی از من ب تو نصیحت حتما دکتر خوب با هزینه مناسب برو ک تنفس پیدا نکنی و بینیت زشت نشه ولی درکل بینی زشتت الان خیلی بهتر بینی عمل شده زشته 

آخه واقعاً ظاهرمو یه هم زده من الان یکی عکس میزارم ببینید بینی من تقریبا اونجوریه

حساس شدی خب

به این موضوع هم توجه کن که الان هر چقدر که بینت بد باشه باز دست نخورده است  هیچ مشکل و بیماری برات درست نمی‌کنه ولی وقتی عمل کردی ریسک بیهوشی و خود عمل رو که کنار بذاریم دیگه بینیت دست خورده میشه و ممکنه تا آخر عمر اذیتت کنه باید همه اینا رو در نظر بگیری