2777
2789
عنوان

بعضی از مامانهای دانش آموزها

403 بازدید | 37 پست

تابستون درس پایه بعد رو به دانش آموز ها یاد میدن 

بعد یکی مثل من که بیشتر برنامه ورزشی برای بچم گذاشتم 

بعد مهر که میشه بچه ها که میرن مدرسه بچه های اونا تاپ کلاس میشن 

بعد بچه های تمثال من برچسب ضعیفی میخورن در حالی که اینطور نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره شما که نمیدونی اینطور بوده یا نه

بعدم مسئله فراموشی پایه قبله نه اینکه پایه بعد رو بلد نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه بابا خیلی کم پیدا میشه کار کرده باشن

زمان خودمون هم ۳ماه کامل کتابو میبستیم طی سال میخوندیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خوب میکنی  از درس ک پول درنمیاد    

الان نون تو فوتباله  قرارداد میلیاردی میندن همونا ک توی کوچه بودن و درس نخوندن    بعدشم با پول مدرک میخرن  انگار ک درس خوندن  اونوقت ما ک شاگرد اول بودیم  باید هَشتمون گرو نُه مون باشه

وااا خوب مطمئن هستم که پایه رو تابستون خونده

چجوری؟ مگه میشینی سر کلاس با بچت؟

بعدم خونده باشه، ضعف درسی توی پایه های پایین خیلی ملموس،و مشخصه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب سال بعد ماه شهریور روزی یه ساعت وقت بزار برا مرور  پایه ای که گذرونده که وقتی مهر رفت مدرسه گیج نشه ، من بپه مدرسه ای ندارم اما خودم زمان مدرسه اینکارو میکرد مامانم البته فقط ابتدایی بعدش دیگه نه 

خب وقت میزارن تلاش میکنن بعدشم اونا درس سالای قبلو یاداوری میکنن درس سال جدیدو ک نمیگن بهشون...هرکسی ...

چرا خیلی از مادرها گفتن ما تابستون پایه چهارم کار کردیم 

ما هم بیکار نبودیم اما تابستون وقت استراحت و من برنامه ورزشی چیدم برای بچه هام