2777
2789
عنوان

چرا دو رویی بده

67 بازدید | 11 پست

چرا ادم های دو رو، زود از چشم میوفتن؟؟ 

بنظرتون دو رو ها چرا اینجوری میکنن؟ 

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردم بهشون بی اعتماد میشن

دروغگو هم هستن و رسوا میشن

چون میخوان زرنگ بازی در بیارن یا دنبال منفعت خودشونن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من با دروغم کنار میام

ولی دو رویی نهههههههههه

من خودم واقعا آدم صادقیم بزرگ ترین مشکلمم اینه فک میکنم هرکی دورمه عین خودمه:/

ضربه ها خوردم از این قضیه.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

باید دو رو باشی تا بفهمی

نمیفهمم امتحان نکردم چون اگر دیگران بهم بی اعتماد بشن دیگ تا اخر عمر اعتماد نمی کنن

هممون تا حدی  دورو هستیم اصلا توروابط انسانی  نمیشه کامل صادق باشیم فقط باید مراقب باشیم به کسی صدمه نزنیم همین 

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

مردم بهشون بی اعتماد میشندروغگو هم هستن و رسوا میشنچون میخوان زرنگ بازی در بیارن یا دنبال منفعت خودش ...

اره خوب اخرش که شکست میخورن

چون مردم دیگ بهشون اعتماد ندارن

بنظرت ضعف شخصیتی دارند؟ 

یا بلد نیستن

یا ذاتا اینجوری ان؟ 

اره خوب اخرش که شکست میخورنچون مردم دیگ بهشون اعتماد ندارنبنظرت ضعف شخصیتی دارند؟ یا بلد نیستنیا ذات ...

ذات همه مثل همه

ولی خب به مرور زمان فکر میکنن با دورویی کارشون جلو میره

اره ضعف شخصیتی هم دارن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هممون تا حدی دورو هستیم اصلا توروابط انسانی نمیشه کامل صادق باشیم فقط باید مراقب باشیم به کسی صدمه ...

بنظرت دو رویی کجا میشه به کار برد؟ 

بنظرت دو رویی کجا میشه به کار برد؟

همه جااااااا

تومحل کار توروابط با همسر توروابط فامیلی

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................