ی بیمار بدحال داریم قلبش نارساس ماه پیش نوبت پیوند قلبشو دادن ب یکی دیگ
متاسفانه مبتلا ب لوسمیه دکترش گفته باید پیوند مغز و استخوان بشه گروه خونی O منفی حتا ب بانک جهانیم تقاضا داده دکترش تورو ب امام حسین قسمتون میدم براش دعا کنید
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
تورو ب عزیزی عزیز ترین کست عزیز منو دعا کن بجون بابام واسه سلامتی نینیت قول میدم روزه بگیرم
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
چشت بیبلا من میگیرم واست ولی خثخدا بهت سلامتی و ی بچه ی خوشگل و سالمو صالح بده
بسیار دعا کنید استغفار کنید زیاد دعا قضا و قدر الهی رو تغییر میده پس دست از دعا برندارید خداوند کریم و رحیم هیچ بنده ای رو ناامید از درگاهش بر نمیگردونه
ان شاءالله خدا به بزرگی خودش شفاش بده بسیار دعا کنید استغفار کنید زیاد دعا قضا و قدر الهی رو تغییر م ...
از فردا تا وقتی خبر سلامتیشو بهمبدن روزه میگیرم دیگ گناه نمیکنم
سلام عزیزم براشون ۷ تا حمد شفا میخونم هدیه به آقای غریبمون
ان شاءالله شفای کامل و عاجل بگیرن🤲🏻🤲🏻🤲🏻
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...