2777
2789
😐پس رژیم بگیر شدیددد

میگیرم باز ول میکنم😢😢😢

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری؟

فقط و فقط ورزش و الان یک ساله وزنم ثابته 

در مورد رژیم هم بگم که فقط سعی کنید کنترل داشته باشید رو غذاتون شام سبک باشه و نون و برنج یا هرچیز دیگه ایو هرگز حذف نکنید 

البته در این زمینه تخصص دارم که میگما  

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
میگیرم باز ول میکنم😢😢😢

وای مث من😑میگیرم خیلیم خوب کم میکنم ولی باز...این دفعه ولی تصمیمم جدیه!!

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
فقط و فقط ورزش و الان یک ساله وزنم ثابته  در مورد رژیم هم بگم که فقط سعی کنید کنترل داشته باشی ...

مثلا تو هفته چن بار برنج بخوریم چقدر؟

تو روز چن بار نون چقدر؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
شروع کردی؟

از فردا،امروز رفتم کالری غذاهارو در اوردم....

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
این فرداها نمیان که

ن فردای من میاد😂❤️️

مثلا تو هفته چن بار برنج بخوریم چقدر؟ تو روز چن بار نون چقدر؟

هر چند روز که قبلا میخوردید ولی تا جایی که حال ترکیدن نداشته باشید  و نسبتا احساس سیری کنید ولی یک وعده بیشتر برنج نخورید در طول شبانه روز 

توجه به چیزای کوچیک هم خیلی موثره مثلا وقتی با دوتا چای میشه فقط یک قند خورد چرا بیشتر بخوریم یا چرا چهارتا شیرینی? خوب همون یه دونه هم مزش با بقیه یکیه 

منظورم اینه که کلا چیزای اضافه رو حذف کنید با هوس کردن خوراکی نخورید چیپس و امثالهم رو کم کنید اینا خیلی مهمه 

غذا رو حذف نکنید

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
ان شاءالله منم از فردا بگیرم

موفق باشی گلم

هر چند روز که قبلا میخوردید ولی تا جایی که حال ترکیدن نداشته باشید   و نسبتا احساس سیری کنید و ...

مرسی عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍