۲۷ سالشه لیسانس داره مهندس تو پالایشگاه حقوقش ۳۰ تومن مهربونه اخلاقش خوبه صبوره دوستتون داره چهرش مردانه هست نماز میخونه مذهبی هست هم عقیده شماست ولی قدس ۱۶۵ ۱۶۶ تقریبا همقد شماست تقریبا و اینکه چون پالایشگاه کار میکنه سه سال اول زندگی میری جنوب بعد میای شهر خودت تا انتقالی بگیره حاضری بری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صادقانه بخوام بگم فقط مادرم گاهی ازش عصبی میشد مسخره کرد ولی اشتباه کرد بهش ثابت شد که قد مهم نیس مهربونیش تلاشش عرزش دوست داشتنش همه اینارو دید گفت من اشتباه کردم
بنظرم اول مهم خودشه ببین مرد زندگی هس بد خانوادش که خوب باشند این دوتا باشه بقیه به دست میاد همسر من خودش خوبه رفتارش خیلی رفتارهای مثبت داره و گاهی خانوادش اذیتم میکند ولی خب مهم نیس برام
میفهمم منم همین بودم ولی بعدش جوری مهرش به دلم نشست فهمیدم مرد ایده عالی هی درسته ماشین خونه نداشت ولی به مرد پر تلاش مهربون صبور خوش اخلاق هس که بانداریش میتونم بسازم اون تلاش میکنه منم کمکش میکنم صاحب همه چی بشه شکر خدا ماشینمون رو داریم و اگه خدا بخواد خونمون رو هم میخریم