2777
2789
سلام 😍نمیخواد بیا با خودم دوس شو 😁لوسم خودتونین 😁😋😂

خانوم بایستی لوس باشه دیگ  اینجوری خوردنی تره   

سلام عزیزم هوارتا ممنون دوست قشنگم  

مَن خوشبَــختم ..شــما چطور؟!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوش اومدی عزیزم👠👠

بسی مشکوک میزنیا شیطون😀😀

پست اولت عکس گذاشتی

با سرعت هر چه تمام تر پستارو ریپلای میکنی

تازه لحنتم بامزس انگار کاربری اولت نیس

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
سلام خوش اومدی عزیزم👠👠 بسی مشکوک میزنیا شیطون😀😀 پست اولت عکس گذاشتی با سرعت هر چه تمام تر پست ...

چ کنیم ک باحالیم و سر زنده     

اتفاقا سایت خیلی سنگینه دیر ب دیر جواب دوستامو میدم خیلی سخته کار کردن باش

فداتم سمیرا کش    خیلی ممنون   

کاربر جدید هستم باور کنید :))

چ کنیم ک باحالیم و سر زنده       اتفاقا سایت خیلی سنگینه دیر ب دیر جواب دوس ...

😍😍😍😍ادمای بانمک و سرزنده رو دوس دارم

سمیراجون😍

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
ای جانم چ سرزنده     خیلی خوشحالم من ..خوشحالتر از نمیشم دیگ اسم منم سمیرا   ب ف ...

عزیزمی شما والا با این انرژی که از تو گرفتم  مگه میشه سرزنده نباشم ❤امیدوارم هیچوقت رفتنت از سایتو نبینم سمیرا خانوم ابرو کمون  ❣💟💞

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزیزمی شما والا با این انرژی که از تو گرفتم  مگه میشه سرزنده نباشم ❤امیدوارم هیچوقت رفتنت از سا ...

الهی همیشه خوشحال باشی و هیچوقت رنگ غمو تو زندگیت نبینی       

مگ مریضم برم، این همه دوست پیدا کردم     خیلی خوشبحالم شدا

الهی همیشه خوشحال باشی و هیچوقت رنگ غمو تو زندگیت نبینی         مگ م ...

دورت برقصم من 😍😍😍

خیلی باحالی  ❤❤

بوس روی لپونت 😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))