2777
2789
سلام 😍نمیخواد بیا با خودم دوس شو 😁لوسم خودتونین 😁😋😂

خانوم بایستی لوس باشه دیگ  اینجوری خوردنی تره   

سلام عزیزم هوارتا ممنون دوست قشنگم  

مَن خوشبَــختم ..شــما چطور؟!   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خوش اومدی عزیزم👠👠

بسی مشکوک میزنیا شیطون😀😀

پست اولت عکس گذاشتی

با سرعت هر چه تمام تر پستارو ریپلای میکنی

تازه لحنتم بامزس انگار کاربری اولت نیس

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
سلام خوش اومدی عزیزم👠👠 بسی مشکوک میزنیا شیطون😀😀 پست اولت عکس گذاشتی با سرعت هر چه تمام تر پست ...

چ کنیم ک باحالیم و سر زنده     

اتفاقا سایت خیلی سنگینه دیر ب دیر جواب دوستامو میدم خیلی سخته کار کردن باش

فداتم سمیرا کش    خیلی ممنون   

کاربر جدید هستم باور کنید :))

چ کنیم ک باحالیم و سر زنده       اتفاقا سایت خیلی سنگینه دیر ب دیر جواب دوس ...

😍😍😍😍ادمای بانمک و سرزنده رو دوس دارم

سمیراجون😍

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
ای جانم چ سرزنده     خیلی خوشحالم من ..خوشحالتر از نمیشم دیگ اسم منم سمیرا   ب ف ...

عزیزمی شما والا با این انرژی که از تو گرفتم  مگه میشه سرزنده نباشم ❤امیدوارم هیچوقت رفتنت از سایتو نبینم سمیرا خانوم ابرو کمون  ❣💟💞

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزیزمی شما والا با این انرژی که از تو گرفتم  مگه میشه سرزنده نباشم ❤امیدوارم هیچوقت رفتنت از سا ...

الهی همیشه خوشحال باشی و هیچوقت رنگ غمو تو زندگیت نبینی       

مگ مریضم برم، این همه دوست پیدا کردم     خیلی خوشبحالم شدا

الهی همیشه خوشحال باشی و هیچوقت رنگ غمو تو زندگیت نبینی         مگ م ...

دورت برقصم من 😍😍😍

خیلی باحالی  ❤❤

بوس روی لپونت 😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))