2777
2789

یه شب منو رفیقم میرفتیم شهرکرد یه جاده میرفتیم که روشنایی هیچی نداشت تو خیابونم ماشینی نبود جز خودمون یهو چراغ داخل ماشین خودش روشن شد دوباره حاموش شد رفیقم شروع کرد ایه الکرسی خوندن ولی من فکر کردم شاید انصالی چیزی یهو یدونه کبوتر باسرعت زد تو شیشه ماشین هیچوت نفهمیدم این اتفاقات عادی بود یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز گرفتارشی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم ی شب تو ی جاده تاریک رانندگی میکردم بچه هام تو ماشین خواب بودند یهو وسط جاده که هیچ خونه ای نبود ی خانم تو  تاریکی  با چادر قرمز وایستاده بود یعنی تا دیدم انگار جن زده بشم برق از سرم رفت هنوزم فکرش میکنم مو تنم سیخ میشه