2777
2789

سلام خانوما من خانوادم نزدیک نیستن از یه طرفم چون زایمانم طبیعیه دقیق معلوم نیست کی بشه مادرشوهرمم بخاطر دلایلی که سر زایمان قبلی کوفتم کرد نمیخوام بیاد بنظرتون چون بچه دووم 90درصدم طبیعی هستم بیمارستانمم نیمه خصوصیه میتونم تنها تو بیمارستان باشم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تونستنش که آدم وقتی هیچکی نداشته باشه مجبور میشه 

ولی اگه امکانش رو داری یه نفر همراه پیدا کن بهش پول بده کارات رو انجام بده یا برو از بیمارستان بپرس قبول میکنن و کمک میکنن یا نه

طبیعی باشی یا سزارین فرقی نداره بلاخره چند روز اول کمک نیاز داری.سزارین که تا ۱۲ ساعت فقط باید دراز کشیده باشی کی بچه رو میخواد بهت بده شیر بدی یا کاراتو بکنه.حتما همراه نیاز داری.به قول بچه ها خودت برو پیش مامانت

کلأ اگه طبیعی باشی که شیرم هم میاد توسینت سریع بچه ها هم معولأ ده روز اول اروم هستن میونه کمک به خودت یا اتاق خصوصی بگیر که شوهرت بیاد یا یه نفر رو

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

مگه میشه تنها،،به هیچ وجه این کار نکن،،فوقش اتاق خصوصی بگیر شوهرت بمونه،منم این کار کردم،البته هم شوهرم موند هم مادرش،مادرش به بچه میرسید،شوهرمم به من،همراه واقعا لازمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز