2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز اومد دنبالم یه دسته گل قشنگ داد و گفت ۱۱ مهر روز آدمای مهربونه اینم گرفتم برا تو چون مهربونی 

کنار هم می‌گفتیم می خندیدیم خوش میگذشت تا اینکه رفتم تو گوشیش عکسایی که گرفتیم رو ببینیم 

یهو یه اسکرین شات از چت اینستاگرم دیدم

اسم پارتنرمم بود تو چت به خاطر همین مطمئن شدم برا خودشه

اینم بگم ما قصد ازدواج داشتیم و خانواده ها در جریان بودن 

هستین بگم؟

گفتم این چیه گفت یه مزاحم ولی پارتنرم جوابش رو داده بود گفته بود من وقتی نمی فهمم شما کی هستی چجوری جواب بدم معرفی کن دختره گفته بود قبلا بهت اعتماد داشتم فلانی ام 

بقیه اش شاتش نیود

گفتم پیج دختره رو بفرست یه پیج فیک با هفت تا فالور بود

بهش پیام دادم میتونم چند دقیقه وقتتون رو بگیرم 

دختره سریع بلاکم کرد چرا باید بلاکم کنه من که حرف بدی بهش نزدم خیلی مشکوک بود 

همون موقع یه پیج پسر بهم ریکوئست داد که فالور همون پیج بود فکر کنم خودش بوده یا آشنا شون بهش گفتم چرا می‌ترسی بلاک میکنی بازم جواب نداد

چیکار کنم؟

شماره شو از کی بگیرم ؟ پارتنرم که میگه من این دختره رو حتی یادم نمیاد اون پیج فیک دختره هم بلاکم کرد

نمیدونم ولی حواست باشه 

منم پیامای یه نفرو تو گوشی دوست پسرم دیدم مال خیلی وقت یدفعه یه همون زنگ بهم من دوست دخترشم ولی اگر چیزی نیست زیاد گیر نده