2789
عنوان

چیکار کنم

63 بازدید | 8 پست

مدتیه فکر میکنم که انگار دلم هیچی نمیخواد فقط ی مرگ راحت... دلم نمیخواد تو اجتماع باشم دلم نمیخواد درس بخونم... دلم نمیخواد کسی من و بشناسه... دلم نمیخواد کاری انجام بدم این دنیا رو دوست ندارم دلم نمیخواد کسی رو ببینم دلم نمیخواد دلم فقط میخواد آرامش داشته باشم کتاب بخونم یادبگیرم ولی متنفرم از اینکه مجبور باشم این کارا رو انجام بدم همچین جایی وجود داره؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدانم والامن وارد نیستم فقط حدس زدم.نوشتی دوس داری کتاب بخونی. چجور ژانری مدنظرت هست؟

فرقی نداره... میدونی همیشه همینطوری بودم اصلا احساس میکنم برا این دنیا نیستم از بس دوست دارم تنها باشم و کسی من و نشناسه خیلی دارم بهش فکر میکنم دارم روانی میشم مشاور هم رفتم فایده نداره... تمرکز هم ندارم اصلا حالم از همچی به هم میخوره... افسرده نیستم اتفاقا حس میکنم دلم میخواد ی جای دیگه با‌شم واقعا خسته شدم ته قصه من احتمالا هیچی نیست 

فرقی نداره... میدونی همیشه همینطوری بودم اصلا احساس میکنم برا این دنیا نیستم از بس دوست دارم تنها با ...

نمیتونی یک ساعتی رو تو اتاق برای خودت باشی؟ همون کتابی که میگی رو بخونی؟ 

نوشتن کمکت نمیکنه؟

تا جایی که من میدونم مشاوره رفتن با چند جلسه مشکلی رو رفع نمیکنه. یک فرایندی هستش. نمیدونم چند جلسه رفتی البته ولی خب خود مشاورهم مهم دیگه. شاید دانش کافی رو برای کمک بهت نداشته. 

نمیتونی یک ساعتی رو تو اتاق برای خودت باشی؟ همون کتابی که میگی رو بخونی؟ نوشتن کمکت نمیکنه؟تا جایی ک ...

خیلی وقته میرم... درست نشدم آبجی. 

چند ساعت هم برای خودم باشم خب تا همیشه که نمیشه تو اتاق باشم آخرش مجبورم از اتاق بیام بیرون...  دارم به این فک میکنم  روزی که مجبور بشم برم تو اجتماع و مستقل بشم دیگه تو این دنیا نیستم. کلا خیلی بدم میاد با کسی ارتباط میگیرم یا راجب علایقم میگم یا کار دیگه انجام بدم... اصلا نمیتونم درس بخونم خیلی سخته تنبل نیستم ولی از درسا متنفرم... کلاس 11 ریاضی ام. حس میکنم هیچ کس نمی‌فهمه چی دارم میگم. 

خیلی وقته میرم... درست نشدم آبجی. چند ساعت هم برای خودم باشم خب تا همیشه که نمیشه تو اتاق باشم آخرش ...

برای خودت از دنیا یک غول چند سر درست کردی تو ذهنت. درسته شاید علاقه ت ریاضی نیست منظورم اینه که توی اینده ت برای خودت ادم دیگه ای متصور میشی که با این راهی که الان داری میری خیلی فرق داره.

من علم و دانش کمک کردن رو ندارم و واقعا نمیتونم راهنماییت بکنم‌. اما امیدوارم بتونی راه درست رو برای خودت پیدا کنی و از این حال و هوا دربیای