2777
2789
عنوان

اسهال کودک

125 بازدید | 19 پست

خانما دخترم سه روزه اسهال داره دکتر بردم سرمم زده ولی اسهالش بند نمیاد نمیدونم چیکار کنم دیگه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا اب میوه خورد بدتر شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بهش دارومیدی

اره مترونیدازول لوپرامید زینک اصلا هیچ تاثیری نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما ک ن سن میدونیم ن سابقه نه علائم بچهبهتره ببریش گوارش کودکان

۵ سالشه دکتر اطفال بردم ولی خوب نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مترونیدازول لوپرامید زینک اصلا هیچ تاثیری نداره

ی داروی هست اون لایت مایع بری داروخونه بهشون بگی بهت میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین یکم چای سیاه و با یکم نعنا خشک و به نبات دم کن رنگش تیره میشه قد ته فنجان بهش بخوره مثلاً دو نعلبکی مطمئن باش بند میاره خیلی خیلی خوبه جواب گرفتی صلوات بفرس برای روح خواهرم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

۵ سالشه دکتر اطفال بردم ولی خوب نمیشه

چای کم رنگ و آب زیاد بهش بده ولی اصلا میوه آب میوه نده هویج پخته بش بده پودر سنجد  کنه ساده بدون چربی با یه تیکه سینه مرغ کباب کن یا بخار پز کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷