2821
2789
عنوان

اسهال کودک

157 بازدید | 19 پست

خانما دخترم سه روزه اسهال داره دکتر بردم سرمم زده ولی اسهالش بند نمیاد نمیدونم چیکار کنم دیگه

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما ک ن سن میدونیم ن سابقه نه علائم بچهبهتره ببریش گوارش کودکان

۵ سالشه دکتر اطفال بردم ولی خوب نمیشه

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اره مترونیدازول لوپرامید زینک اصلا هیچ تاثیری نداره

ی داروی هست اون لایت مایع بری داروخونه بهشون بگی بهت میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین یکم چای سیاه و با یکم نعنا خشک و به نبات دم کن رنگش تیره میشه قد ته فنجان بهش بخوره مثلاً دو نعلبکی مطمئن باش بند میاره خیلی خیلی خوبه جواب گرفتی صلوات بفرس برای روح خواهرم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

۵ سالشه دکتر اطفال بردم ولی خوب نمیشه

چای کم رنگ و آب زیاد بهش بده ولی اصلا میوه آب میوه نده هویج پخته بش بده پودر سنجد  کنه ساده بدون چربی با یه تیکه سینه مرغ کباب کن یا بخار پز کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792