❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو رو خدا میشه کمکم کنیمنم مسمومیت گرفتم و هفته ۳۲ بچمو از دست دادمحالم بعد از بارداری وحشت دارمشما ...
تحت دکتر بارداری های پرخطر باید باشی حنطوش زاده تو این زمینه خیلی قویه من دو تا اسپرین بارداری بعدی خوردم و انوکسا الان بچه دومم باردارم با همین نسخه رعایت غذایی هم دارم نمک مصرف نمیکنم خیلی اب میخورم سبزیجات لبنیتات کم چرب از ۲۰ هفته به بعد هر دو هفته سونوگرافی وزن جنین و داپلر و ازمایش دفع پروتیین اخرم دخترم ۳۵ هفته بدنیا اومد
فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
به سلامتی سر موقع زایمان کنیی سوال دیگم اینه که پروتیین نباید خورد به خاطر دفع پروتیینمثلا مرغ و تخم ...
پروتیین تو بارداری واجبه من دوتا تخم مرغ میخورم نمک سمه کلا باید حذف شه الانم ۱۱ و ۱۲ فشار نرمالیه نگران نباش اینو بدون یکبار پیش اومده حتما مسمومیت بارداری تکرار میشه فقط با دارو رعایت به هفته های اخر میرسی نوزاد یذره کم وزن تره
فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...