درسته ماها جدید ب سایت پیوستیم ولی اومدیم ک چیزی یاد بگیریم نیومدیم دو همی قدیمی هارو بهم بزنیم مام خسته ایم ازبحث های بیهوده بازدن تایپیک های جالب ونظرهای خوبتون ب ماتازه وارد ها یاد بدین بحث های مفید رو ن اینکه هربحث بیهوده رو مقصرش رو جدیدترا بدونید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه اسما ازین عنوان استفاده میکنن.خودم شخصا خیلی از کاربرای جدید رو دیدم که انققدر خوب صحبت میکنن یا اطلاعاتشون بالاست ادم کیف میکنه.ولی خب واقعا درصد اونایی که جو رو خراب کردن بیشتره
اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!
الان اكثر كاربرا زناي ١٦-١٧ ساله متاهل هستن و خب باعث شده تاپيك ها فقط گيس و گيس كشي و مسائل روزمره و حوصله سر بر باشه + تاپيك هاي بحث روز هم كه مي تركه+ تاپيك سركاري هم فراوان خب تعريف كنيم الان؟
کاری به جدید و قدیم نداره مشکل از خود شخصه .ادم باید بدونه هر جایی چه جور رفتار کنه .کاری هم به سن و ساله طرف نداره ..خیلی دختررکم سن و سال هست ولی بعضی ها شون واقعا عاقلن