2777
2789

هدفم به پول نیازمنده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس باید کار کنی ✌️

کار همون هدفمه😃

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

گیجم کردیا😭🤣

حالا فک کن خودم چه حسی دارم🤣

من میخام خیاط حرفه ای برای کار تولیدی بشم،نیاز دارم به چرخ صنعتی راسته دوز جک به قیمت حدودی ۴۰ تا ۵۰ و سردوز صنعتی جک به قیمت ۳۰ تا ۴۰

هدفم تولیدی

چی جلومه پول نداشتن

هدفم پول!!!😅😭

حالا فک کن خودم چه حسی دارم🤣من میخام خیاط حرفه ای برای کار تولیدی بشم،نیاز دارم به چرخ صنعتی راسته ...

لقمه رو چرا دور سرت می‌گردونی😭🤣

خب آبجی یه مدت برو سرکار پول در بیار بعد ان شاءلله با اون پول خیاطی میزنی دیگههههههههه

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

لقمه رو چرا دور سرت می‌گردونی😭🤣خب آبجی یه مدت برو سرکار پول در بیار بعد ان شاءلله با اون پول خیاطی ...

کار دیگه ای نیست برام با دوتا بچه

آنلاین چی؟

نمیشه حقوقش خیلی کمه باید تا سالها کار کنم که بعدشم چرخ خیاطیا گرون تر میشه

فعلا خیاطی ساده توی خونه انجام بده

خیاطی ساده ام چرخ صنعتی میاد،با این خونگیا نهایت روزی دوتا لباس در بیاری بعدش هنگ میکنه یا میسوزه و داغ میکنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز