🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بله درسته. زمان مهمه. فرجه زمانی داره میگذره و دکتر الهام باید کاری انجام بده مثله تماس و قرار گذاشتن. من دیگه نباید برم سمتش چون ممنوع شده از اون بالا. چون در این یکماه بهم خیانت کرد. با وجود اینکه بهش تعهد داده بودم، جایی که نباید میرفت رفت و کسی که نباید ببینه دید. بهتر چون من سربلند از این آزمایش بیرون اومدم. پس از پایان فرصت فرجه دیگه مسئولیتش با من نیست و شخص خیلی بهتری وارد زندگی من میشه
بله درسته. زمان مهمه. فرجه زمانی داره میگذره و دکتر الهام باید کاری انجام بده مثله تماس و قرار گذاش ...
و در ادامه اینکه با کمک اون بالایی ها، از بهمن ماه سال ۱۴۰۲ تا الان با روش های مختلف موفق شدم جلوی خودکشی دکتر الهام بگیرم. تک تک کارها و عمل هایی که انجام میدم با دستور اونها هست. الان هم گفتن فقط چندماه بهش فرصت بده. اگر در این چند ماه دلش باتو باشه میاد سمتت. و من اونوقت می تونم نقشه و طرح ازدواجمون که خیلی ساده هست اما جزئیات سخت و پیچیده داره و نیاز به فداکاری و تحمل زیاد بیشتر از طرف من داره، پیاده کنم تا دهن مخالف و مخالفان ازدواج بسته بشه که هیچ، بلکه مجبور بشن موافقت کنن با ازدواجمون