2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 💚🍃

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🌿اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🌿

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

حرفم تو یه جمله به امام زمان عزیزم: امام زمانم هر روز بیشتر از دیروز بهت عشق میورزم و مهرت در دلم بیشتر جا میگیره کاش بیایی تا جهان شکوفا شود🙏🏻❤️

فقط لطفا اگه میشه دیگه نگو انتظار. زودتر بیایین😞

..

چه طوری یکی از زمینه سازان ظهور حضرت بشم؟با خوندن قران کلی انرژی مثبت سرازیر میشه به زندگیتتوجه خدا� ...

سلام یکی از راه های زمینه سازی ظهور اینه که آدم گناه نکنه در کنارش یاد امام زمان رو زیاد کنه درجامعه‌ 

فکر میکنم همینم کار بزرگیه اگه آدم موفق بشه

الهی الهی اللهم عجل لولیک الفرج🌹🌹🌹🥲

محبوب دلم! عزیز دلم! معشوق من! شر این غده سرطانی هرچه سریع تر از زمین خودت محو بفرما... پیروان این غده سرطانی اگر قابل هدایت نیستن شرشون و از زمین ریشه کن و پاک بفرما و آنها را با اربابان کودک کش و پدوفیل و فاسدشان محشور بفرما که یقینا هرکس به نفع هر جبهه ای کار کند با سران همان جبهه محشور خواهد شد.... بمیرم برای همه هموطن های مظلومم💔😭💔 بمیرم برای خون های ریخته شده کودکان پاک سرزمینم💔😭💔بمیرم برای آن روح بزرگ و پاک 💔همیشه به خدا میگفتیم عمر مارو بگیر روی عمر آقاجانمون عزیزترین زندگیمون بزار ولی او بود که خودش رو فدای این ملت کرد😭💔بمیرم برای هموطنام که آواره شدن💔بمیرم برای سربازان وطنم که جانشان را سپر مردم کردند💔یقینا خون پاک عزیزقلب این ملت آن روح بزرگ میجوشد خدا فرعونیان را در دریای غضبش غرق میکند. وعده الهیست... حق است...و بدانید خدا در وعده اش تخلف نمیکند...چنانچه در تمام تاریخ همین طور بوده و غیر این نبوده است و هیچ قدرتی و هیچ دستی بالاتر از دست الهی نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز