2777
2789

معلم بچم داخل گروهی ک تشکیل داده هیچی نمیذاره ک چکارکنیم چکارنکنیم میگه من میگم بچه باید خودش یادش بمونه اعصابم خیلی خورده بچه منم بازیگوشه 

مشق هم نمیگه خودمون باید بهشون بگیم 

خب منی ک بچه اولمه تجربه ندارم نمیدونم چکارکنم اعتراض کردیم فایده نداشت کلاس بچه هم عوض نمیکنن

واقعانمیدونم چکارکنم 

یه گروه بین مامانها بزنید هرکس یکم از قول بچه ش بگه در مجموع اطلاعاتتان کامل شه..

اگر خیلی وضع خرابه برید آموزش پرورش.اونحا پیچیده س نکنید فقط بگید مرتب اطلاع‌رسانی کنه.

یه کتاب کار بگیرید ما کنه بچه.مهم یادگیری هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این برای بچه بهتر اما شما هم حق داری صبح با بچه برو با چندتا مادر آشنا شو تلفن بگیر با هم ی گروه بزن ...

گروه داریم اما نمیدونم مادران براشون مهم نیست یااینکه فکر میکنن اگر منوراهنمایی کنن ک چی بابچه هاشون کار میکنن از بچه هاشون قراره کم بشه

خب با مادر یکی از بچه ها، ارتباط داشته باش بگو بچم بازیگوشه و...تکالیفی که باید انجام بده رو نمیگه ا ...

گروه داریم اما نمیدونم مادران براشون مهم نیست یااینکه فکر میکنن اگر منوراهنمایی کنن ک چی بابچه هاشون کار میکنن از بچه هاشون قراره کم بشه