2777
2789

خواهشا صادقانه نظر بدید کدوم واقعا خوبه هر دو ضدتعریق هست من مام داو خریدم ولی هنوز استفاده نکردم اسپری هم داشت ولی نمیدونم چرا اسپریشو نگرفتم کدوم ماندگارتره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف در دوتاشون شنیدماسپری شو داشتم خوب بودولی گرونن

من مامشو گرفتم ولی قارچی نیست حجمش کمه ۲۵۰ دادم درسته هنوز استفاده نکردم نمیدونم ولی پشیمونم انگار مامش خوب نیست ولی فروشنده خیلی تعریف کرد ازش که پرفروشه منم میترسم استفاده کنم خوب نباشه پشیمون شم به اون پولی که دادم😄

من اسپری ضدتعریق و مام دارمهردو خوبن

اسپریش بنظرت بهتره یا مام کدومش ماندگاری بیشتری داره؟ میدونی من شابد هر دو روز یه بار حموم برم چون به بو حساسم برا همین میپرسم ماندگاری کارایی و کیفیتشو😣

خیلی خوبه فقط ببین عرق میکنی ولی کمتر و بوی بد نمیده 

حتما باید حموم رفته باشی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خیلی خوبه فقط ببین عرق میکنی ولی کمتر و بوی بد نمیده حتما باید حموم رفته باشی

هر دو روز یه بار حموم میرم چون به بو حساسم و خواستم بدونم کدومش واقعا بهتره برا همین تاپیک زدم کدومشو استفاده کردید راضی بودید؟

من هم مام هم اسپری داشتم مام زیر بغل میزدم  اسپری به بدنم 

حتما بدنت تمیز باشه گلم و تا ۶ ساعت میمونن مام ماندگاریش بیشترم هست 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

اسپریش بنظرت بهتره یا مام کدومش ماندگاری بیشتری داره؟ میدونی من شابد هر دو روز یه بار حموم برم چون ب ...

من هردو رو میزنم 😐میام بیرون اول بادی میزنم بعدش مام بعدش اسپری تنهایی استفاده نکردم ببینم کدوم بهتره 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هر دو روز یه بار حموم میرم چون به بو حساسم و خواستم بدونم کدومش واقعا بهتره برا همین تاپیک زدم کدومش ...

من مام قارچی رو استفاده کردم نسبت به رولی خیلی بیشتر راضی بودم 

و اینکه اسپری رو من به بدنم میزدم بوش تا چند ساعت می موند به زیر بغلم نمی زدم 

من هم مام هم اسپری داشتم مام زیر بغل میزدم اسپری به بدنم حتما بدنت تمیز باشه گلم و تا ۶ ساعت میمونن ...

ممنون بابت تجربت گل منم مامشو گرفتم ولی قارچی نیست حجمش ۵۰میله ۲۵۰ گرفتم حالا یکم بعد میرم حموم استفاده کنم ایشالا که خوب باشه و راضی باشم

واسه باشگاه و ... مامش کافی نیست اما واسه پوست خشک به نظرم خوب بود و اذیت نمیکردحجمش واقعا کم بود.اس ...

نبابل من باشگاه نمیرم همش خونه ام هر از گاهی هم بیرون میرم ولی کار خونه زیاد انجام میدم عرق میکنم خیلی وقت بود مام استفاده نمیکردم اینبار خواستم مام داو رو امتحان کنم