2777
2789
عنوان

سر صبحی یک استرس شدیدی بهم وارد شد

208 بازدید | 15 پست

یک پیج اینستا که طرف دکترای اپتومتری دلشت نوشت بود اونایی که عمل لیزیک انجام دادن بعد ۱۰ یا ۲۰ سال چشمشون بشدت ضعیف میشه 

من ۶ سال  پیش انجام دادم و الان اوکیه ولی واقعا استرس گرفتم 

من چشمام ۴ شماره ضعیف بود بدون عینک عملا هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه از تجربه هاتون بگید چجوری مراقبت کردید که شماره چشم برنگشت

راستش شاغلم و کارمم دائم با سیستم و گوشی هست و یسره در حال نوشتن و محاسبه هستم   هیچگونه مراعات نکردم دورورز بعد عمل هم رفتم سرکارم.طبق مراقبت من بخوای پیش بری فک نکنم جواب باشه 

البته پزشکم همون موقع بهم گفت سر و چشمت نباید ضربه بخوره خدای نکرده مثل تصادف و اینا. شکرخدا تابحال پیش نیموده و لطف خدا بوده

من طرف و میشناسم الان 60 سالشه17 سالگی عمل کرده هنوزم عینک نمیزنه

ایول چقدر خوب 

یکدفعه دیگه یکی از دوستام بهم استرس وارد کرد 

اون بعد من میخواست عمل کن رفت بود اپتومتریست بهش گفت بود این عمل خیلی ضرر دار ده سال بعد چشمت خیلی ضعیف میشه در حد کوری اونم اومداینارو به من گفت سر اونم کلی استرس گرفتم 

ایول چقدر خوب یکدفعه دیگه یکی از دوستام بهم استرس وارد کرد اون بعد من میخواست عمل کن رفت بود اپتومتر ...

اصلا استرس نگیر

من دور و برام همه عمل کردن خودمم بعد زایمانم میرم عمل میکنم

فقط دکتر خوب برو

فقط ی مورد ناراضی بود اونم میگفت خیلی سرم تو گوشی و شماره چشمش الان 25 صدم شده ولی ندیدم هنوز همونم عینک بزنه