2821
2789
عنوان

لقمه مدرسه

225 بازدید | 23 پست

براش لقمه پنیر و گردو که خیلی دوست داره با تست درست کردم خورد. 

بهش گفتم که صبحونه این بخور دیگه برا مدرسه پنیر نمیزارم چون پنیر زیاد بخوری خوب نیست. گفتم اگه دوست داری این رو بزار برا مدرسه الان برات تخم مرغ درست میکنم. 

گفت که نه 

خواست بره براش لقمه کرم وانیلی گذاشتم ، گذاشت نبرد که نمی‌خوام این رو 

فقط موز و سیب برد 

الان ناراحتم که اگه گشنه بشه چی بخوره؟ 

شما جای من بودید همچین مواقعی چیکار میکردین؟

الان یه عده این سوالتون و ول میکنن

میچسبن به اون موزه که گفتین برده 

دیدم که میگم 🤦🏻‍♀️

اگه نزدیکه یه لقمه ای براش ببرید 

بجز لقمه و میوه خوراکی دیگه ای نمیزارید براش؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهش نگو برات بزارم یا نه بزار تو کیفش اونجا گشنه میشه دوستاش میبینه اشتهاش باز میشه میخور حالا اگر مدرسه نزدیک  براش یه چی ببر اگر نه ک همون موز انرژی میده بهش تا ظهر

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
الان یه عده این سوالتون و ول میکننمیچسبن به اون موزه که گفتین برده دیدم که میگم 🤦🏻‍♀️اگه نزدیکه یه ...

هفته ای یه بار بیشتر موز نمیزارم 

نه ، یه دونه میوه با لقمه ، 

به انتخاب خودش لقمه رو نبرد. 

هر روز میگه پنیر می‌خوام ، خوب نیست ، سردی مغز میاره

کی گفته؟😐😐

سردی مغز چیه؟؟

منم از بچگی تا الان نزدیک ۳۵ سالمه

فقط پنیر میخورم

دانشگاه علامه هم ارشدمو گرفتم الانم کارمند اداره دولتی ام

مغزم سالمه بخدا😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
موفق باشی همیشه گلم جایی خوندم ، سردی زیاد مغز رو سرد می‌کنه

سلامت باشی

سردی مغز و این صحبتا اصلا ماهیت علمی نداره خودتو درگیرش نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.