2777
2789
عنوان

گرم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست
گرم بودن و کیفیت رابطه به خیلی چیزا میتونه بستگی داشته باشه ولی خوب نقش یک خانم تو این م ...

هر کاری بگی کردم تهش فقط میگه تو این مشکلات چقدر حوصله داری به این چیزا فکر می کنی 

اگه گرم بوده ، نمیشه سرد بشه ، طبع گرم به ندرت پیش میاد که آتیشش بخوابه ، اگرم مطمئنی که جایه دیگه ندارن بره و کسی زیر سرش نیست ، پس نتیجه اینکه از اول سرد بوده ولی شوق و ذوق باعث میشده فک کنی گرمه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گرم بوده ، نمیشه سرد بشه ، طبع گرم به ندرت پیش میاد که آتیشش بخوابه ، اگرم مطمئنی که جایه دیگه ن ...

آره الان که فکر می کنم فقط هیجان شروع رابطه بوده که من بعدها فهمیدم گرم بودن کلا فرق داره چون همون موقع ها هم اینجوری نبود دستتو بگیره محبتش کلامی بود الانم همینه مثلا خوراکی هایی که دوست دارم میخره کارایی که خوشم میاد یادشه ولی تو اون مورد خیلی سرده

هر کاری بگی کردم تهش فقط میگه تو این مشکلات چقدر حوصله داری به این چیزا فکر می کنی

عزیزم من میفهمم و چطور بگم   این مشکل  تو   زوجها  زیاده  ولی  ی چیو هواهرنه و سربسته  بگم   ببین   میدونم خیلی   تلاش میکنی و همین نشون میده زندگیتو دوس داری  ولی  نا امید نشو و بازم  به روشت ادامه بده  سعی کن تو خونت ارامش باشه   سعی کن از افکار منفی و مسموم دوری کنی  سعی کن تو  صحبتاتون  از مسایل  مالی حرف  نزنید   عزیزم خودت مدیریت کن  و فضارو  عوض کن مطمعنا    همسرتون هم   روشش عوض میشه   مطمعن باش اونم از این   وضع  راضی نیست  فقط ی چیو مطمعنم میدونی    ی   رابطه  با کیفیت  و خوب  میتونه   به ادم انرژی  و شادکامی بده    و قدرت  تمرکز    تلاش  و  موفقیت رو بیشتر  کنه    و برعکسش    انزوا   و افسردگی میاره    پس   اصلا  کوتاه  نیا

اگه گرم بوده ، نمیشه سرد بشه ، طبع گرم به ندرت پیش میاد که آتیشش بخوابه ، اگرم مطمئنی که جایه دیگه ن ...

حرفتون  کاملا درسته  ولی  این امکان که  همسرشون  جایی سرش گرم باشه   بعیده       ببین  درسته  طبعش تغییر   نمیکنه   ولی مطمعنا   ی   محرک   قوی   برا     بروز طبع گرم  نیاز داره      مثلا    نوع  وفرم ارایش    نوع پوشش  اراستگی      همه اینا  میتونه  تاثیر بزاره  و دوباره  اون طبع  گرم   بروز    پیدا کنه

مردا وقتی تحت فشار باشن میل ندارن

بله   درست میفرمایید       ولی خوب اینجا  ی  زن متعهد باید خودش مدیریت  کنه   و بتونه   با کم کردن استرس با شاد بودن   با   تغییر فضا     این میل  رو  در همسرشون زنده  کنن