2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر باباش گریه میکنه

807 بازدید | 22 پست

دوساله خونه رو ترک کرده 

طلاق نمیده مهریه نمیده 

رفته دنبال عیاشی و زن بازیو ....

دخترم 11سالشه از بی وفایی و بی مسئولیتیه پدرش خیلی شاکیه 

گریه میکنه همش خصوصا وقتی جایی هستیم و خانواده هارو میبینه که جمع هم نشستن 

پدرش ماهی یکبار هم نمیاد دیدنش

چیکار کنم

دردش چیه مردک ؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوی باش

بهش امیدبده

پیشش ازبدبخت بودن و  اینا خرفی نزن 

بگو خیلی خانواده هاهستن بدون پدرزندگی میکنن 

بگو ان شالله که برمیگرده ولی ماهم باید قوی و شادباشیم و زندگی قشنگی براخودمون بسازیم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
گفتم دیگه عیاشی زن بازی

خوب پس چرا زن گرفت مرتیکه 

مجردی میموند هر غلطی هم دلش میخواست میکرد. 

چی بگم شما الان با خانوادت میمونید یا خونتونید اون مردک رفته 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

خوب پس چرا زن گرفت مرتیکه مجردی میموند هر غلطی هم دلش میخواست میکرد. چی بگم شما الان با خانوادت میمو ...

برای دخترم هم سواله حتی که اگر همچین گوهی بود چرا مارو بدبخت کرد

خونه ی خودم با دخترم 

اجاره رو هم خودش میده

برای دخترم هم سواله حتی که اگر همچین گوهی بود چرا مارو بدبخت کردخونه ی خودم با دخترم اجاره رو هم خود ...

خوب الان با شما درارتباطه و دیر دیر میاد یا کلا قید شمارو زده فقط گاهی به دخترش سر میزنه؟ 

خودش کدوم گوری میمونه؟

خرجتونو اون میده؟

با یه نفره یا هرروز با یکیه ؟

از اول اینجوری بود؟ 

به نظرم به دخترت بگو فکر کن طلاق گرفتیم مثل خیلی های دیگه. 

دختر عموی منم شوهرش اینجوری بود همون سال بعد عروسی طلاق گرفت البته با مصیبت ولی راحت شد طفلک روزیکه کارای طلاقش تموم شد شیرینی داد به همه انقدر خوشحال بود. اینجور آدما از اول مشخصه هرزگیشون کاش بچه نیارن خانما و همون اول دکمه ی طرفو بزنن ،منتظر آدم شدن اینا نباید شد فقط مثل آشغال پرتشون کرد بیرون. 

برای دخترم هم سواله حتی که اگر همچین گوهی بود چرا مارو بدبخت کردخونه ی خودم با دخترم اجاره رو هم خود ...

فک کن مرده قوی باش دخترت سرگرم‌کن   تو فکر و خیال کنی دخترت متوجه میشه بیشتر ناراحت میشه 

خوب الان با شما درارتباطه و دیر دیر میاد یا کلا قید شمارو زده فقط گاهی به دخترش سر میزنه؟ خودش کدوم ...

خونه نمیاد ؛ به زور و‌اجبار و التماس و گریه اگرربیاد دخترشو ببینه یانه

تا جایی که من اطلاع دارم خراب شده ی پدرش 

بله هزینه هارو میده

عیاش و لاشیه بابا هرروز با یه زن، حالا نمیدونم برای بعد طلاق هم کسی زیر سرش داره برای ازدواج یا همیجوری عیاشی میکنه

اره از اول همین بود من بیخبر بودم

خونه نمیاد ؛ به زور و‌اجبار و التماس و گریه اگرربیاد دخترشو ببینه یانهتا جایی که من اطلاع دارم خراب ...

به دخترت بگو فکر کن طلاق گرفتیم اصلا فکر کن مرده، مگه کمن بچه هایی که باباشون مرده. 

بیخیال فکر کنید نوکرتونه داره کار میکنه براتون پول بیاره، التماسشم نکنید بیاد بابا ،دخترت الان سنش پایینه التماس باباش میکنه چون نیاز داره بهش بعدأ پشیمون میشه. 

حالا دخترتو میبینه بهش محبت میکنه؟

یه چیزم بگم رفتار و افکار دخترت بستگی به رفتار تو داره،اگه تو زیاد ناراحت باشی اونم همین حس رو میگیره. اگه هی گله و شکایت کنی و نبود اون مردک رو یادآوری کنی دخترتم ضعیف میشه. 

اگه میتونی خودت زندگی رو بچرخونی و جا داری و میتونی کارکنی، از پس هزینه های خودت و دخترت بربیای طلاق بگیر و کلا بندازش آشغال.اگه نه فکر کنید مرده، اونم نوکرتونه داره پول میاره.