2777
2789
عنوان

ازدواج

200 بازدید | 23 پست

همه دختر خاله هام و خواهرام ازدواج کردن از من کوچک ترن هنوز مجردم و دیگه دارم از ترحم دیگران اذیت میشم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

دختر خاله هام دایی هام عمه هام آبجی هام همه! هم متلک می‌شنوم هم ترحم دیگران رومه؛ من چیکار کنم انگار ازدواج تو سر نوشت من نیست 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

یه دفعه تا دم ازدواج رفتم بهم خورد اصلا ازدواج من جور نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات مهم نباشه عزيزم. 

زمان بندي خدا فرق داره با مردم. 

هنوز نوبتت نيست. به موقعش ان شاءالله همسر خوب و پاكي نصيبت بشه. 

حرف مردم هم بگير باد هوا. اينقدر متلك بگن تا خسته بشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه دفعه تا دم ازدواج رفتم بهم خورد اصلا ازدواج من جور نمیشه

دوستت دختر عموم دوبار تا پاي ازدواج رفت. يعني يكي دو روز قبل از عروسي ول شد. 

الان ٢٩ سالشه. 

چند ماه پيش با به پسر خيلي خوب نامزد كرد و الان داره ميره از ايران. 

تو هم به دير شدنش فكر نكن

برات مهم نباشه عزيزم. زمان بندي خدا فرق داره با مردم. هنوز نوبتت نيست. به موقعش ان شاءالله همسر خوب ...

دیگه خسته شدم فشارم رومه ؛ بریدم؛ همش هر روز از خواب بیدار میشم تو فکرم تا شب که بخوابم؛ غذا میخورم هرکاری میکنم تو فکرم واقعا دیگه نیاز هست ازدواج کنم؛ از لحاظ قیافه هم خوبم ؛ از کل دخترا دور برم که ازدواج کردن میگم مشکل چیه کجاس 

دوستت دختر عموم دوبار تا پاي ازدواج رفت. يعني يكي دو روز قبل از عروسي ول شد. الان ٢٩ سالشه. چند ماه ...

همسن سال خودم طلاق گرفت الان ازدواج دوم من هنوز مجردم دختر کم سن فامیل رفتن من مجردم الان دیگه خواستگار هم ندارم جایی هم نمی‌رم که منو ببینن؛ فامیل هم مجرد نداریم

دیگه خسته شدم فشارم رومه ؛ بریدم؛ همش هر روز از خواب بیدار میشم تو فکرم تا شب که بخوابم؛ غذا میخورم ...

ميدونم عزيزم. دركت ميكنم. ولي با فكر و خيال چيزي عوض نميشه. به خدا توكل كن و تمام. ديگه غصه نخور. 

همسن سال خودم طلاق گرفت الان ازدواج دوم من هنوز مجردم دختر کم سن فامیل رفتن من مجردم الان دیگه خواست ...

عيب نداره عزيزم. ميگم كه. خودتو با كسي مقايسه نكن. 

منم تو فاميل همه شوهر كردن. جز من و يكي ديگه. از من كوچيكتر بچش ١مهر دنيا اومد. 

ولي خب برامون مهم نيست. 

پسر مجرد هم داريم تو فاميل. خواستگار هم دارم. ولي هنوز جور نشده. ميدونم هر وقت خدا صلاح بدونه ميشه. چون از دايره توان من خارجه. 

یعنی همسایه ای فامیلی همکلاسی هیچکی?چند سالته؟

هیچی هیچی ۲۵

عيب نداره عزيزم. ميگم كه. خودتو با كسي مقايسه نكن. منم تو فاميل همه شوهر كردن. جز من و يكي ديگه. از ...

شما چند سالته من تو شهرمون؛ دیگه ۲۰ باید دخترا ازدواج کنن؛ الان دخترا ۱۴ نمزاد دارن؛ انگار منو هیچ کس برای ازدواج نمی‌خواد خسته شدم

شما چند سالته من تو شهرمون؛ دیگه ۲۰ باید دخترا ازدواج کنن؛ الان دخترا ۱۴ نمزاد دارن؛ انگار منو هیچ ک ...

من ٢٥ ام. 

ما هم تو شهرمون دخترا تا ٢١ اينا ديگه شوهر كردن. 

الان مثلا من ديگه خيلي لفتش دادم😂

ولي واسم مهم نيست. كسي هم چيز خاصي نميگه البته. بگن هم مهم نيست واسم. ولي شرايطمون شبيه همه. 

ببخشيد جنوبي هستيد؟

من ٢٥ ام. ما هم تو شهرمون دخترا تا ٢١ اينا ديگه شوهر كردن. الان مثلا من ديگه خيلي لفتش دادم😂ولي واس ...

نه چطور