2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
اخه نوشتيد نمزاد. به زبون محلي ما هستش. فكر كردم جنوبي هستيد.

اشتباه تایپی بود گل کیبورد گوشب خرابه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنت کمه نگران نباش یه شغلی پیدا کن سرگرم شو اونطوری ادمای بیشتر میبیننت میشاسنت

خانوادم اجازه کار نمی‌دن! و واقعا امکانش هم نیست

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
و منی که با خودم عهد کردم زیر ۲۵ سالگی دخترم خواستگار تو خونه راه ندم براش الآنم ۱۱ سالشه و از بچگی ...

نکن هروقت آدم خوب اومد قبول کنید من خانوادم اولش موافق نبودن الان آرزو دارن که ازدواج کنم!

نکن هروقت آدم خوب اومد قبول کنید من خانوادم اولش موافق نبودن الان آرزو دارن که ازدواج کنم!

عزیزم مرد خوب و عالی بازم بده 🥴

به نظر من زیر ۲۵ سال برای دختر اصلاااا مناسب نیست برای ازدواج چون تجربه لازم رو برای رابطه نداره

یه دختر اول باید درس بخونه بعد شغل خوب داشته باشه بعد ازدواج کنه مگه اینکه کیس مقابل خیلیییی توپپپپ باشه مثلا مولتی میلیاردر باشه با اخلاق عالی و خانواده درست حسابی که دختر زیر ۲۵ ازدواج کنه

و منی که با خودم عهد کردم زیر ۲۵ سالگی دخترم خواستگار تو خونه راه ندم براش الآنم ۱۱ سالشه و از بچگی ...

اره‌ باید جوانی کنن چیه سریع شوهر و بچه

ولی یه سریا چون تو خانواده با حرف اذیتشون میکنن یا محدودن فکر میکنن تو ازدواج خبریه 

اره‌ باید جوانی کنن چیه سریع شوهر و بچهولی یه سریا چون تو خانواده با حرف اذیتشون میکنن یا محدودن فکر ...

دقیقا نظر منم همینه 

باید درس بخونه 

با دوستاش گردش بره 

لذت ببره از جوانی و مجردیش بعد درگیر ازدواج بشه