2777
2789
عنوان

عروس خواهر شوهرم

143 بازدید | 10 پست

از اول بگم که من قصد جسارت به شهرستانیهای عزیز رو ندارم اصالت خودم مال شهرستانه.این بماند که از خواهرشوهرم رفتارایی دیدم که ازش واقعا زده شدم و رفتارم باهاش مثل قبل نیست.اما موضوعی که ذهنمو درگیر کرده عروسشه.مال یکی از دهاتهای خیلی دوره یه شهرستانه.فک کنم دیپلم داره نهایتا.تو یه خاتواده پر جمعیت بوده.شوهرش وضعش خوبه و این دختر چون خوب میتونه خرج کنه و بپوشه و بگرده خودشو خیلی دست بالا میگیره.توی صحبتهاش غیر مستقیم از خودش تعریف میکنه.بعد رفته مثلا دماغ عمل کرده دندوناشو درست کرده.گواهینامه گرفته.همه رو خونه شوهرش رفته انجام داده.

اما من لیسانس دارم.خودم ماشین دارم.مستقلم راننده گی میکنم خودم درامد دارم.ولی شوهرم ادم بی عرضه ایه.اون دختر دو تا بچه داره که واقعا بی تربیتن.منم دوتا بچه دارم.شهرستان که بودیم همه ما دور هم جمع بودیم.من رفتم سرویس بهداشتی.بچه ی اون گرفت بچه منو برای بار صدم زد.اومدم بیرون دیدم بچه داره گریه میکنه.به شوهرم توپیدم که چرا مواظب بچه نبود.من دیدم خواهر شوهرم و عروسش دارن به من میخندن.خییییلی بدم اومد و زورم اومد.بعد دیگه ما اومدیم تهران خونه مون.تصمیم گرفتم رفتارمو با عروسش عوض کنم.قبلا با هم صحبت میکردیم گاهی شوخی میکردیم.ولی با خودم فکر کردم واقعا چرا من باید اونو تحویل بگیرم .هیچ سنخیتی باهم نداریم.دنیامون با هم فرق میکنه.اون فقط ظاهرش به روزه.چیزی حالیش نمیشه که.واقعا شما جای من باشید از این به بعد  که دیدینش چجوری باهاش رفتار میکنید؟؟؟

واقعا راست میگن مدرک شعور نمیاره 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بچه ان دیگه زده که زده چرا یهو از کوره در رفتی حس میکنم داری بهش حسادت میکنی

بچه ش خیلی بچه هم نیست.امسال کلاس اوله این قضیه هم مال دو ماه پیشه.دفعه اولش نبود بچه ی منو میزد.انقدر کنترلش از دست پدر و مادرش در رفته که باباش فقط با تهدید و کتک کنترلش میکنه.این بچه هم یاد گرفته میزنه بد جور هم میزنه.من از کوره درنرفتم به شوهرم توپیدم چون قبل از رفتن بهش سفارش کرده بودم که نوه های خواهرت هستن مواظب بچه ها باش.بعدشم من از اون چیزی کم ندارم که بخوام بهش حسادت کنم.اون اگر شوهرش نباشه هیچ حرفی برای گفتن نداره‌.نمیدونم خودت بچه داری یا نه .یعنی کسی بچه ت‌و بزنه همینقدر راحت میگی بچه ان دیگه زده که زده؟!!

حس میکنم دوست داری قطع ارتباط کنی دنبال بهانه ای

دوست عزیز ما خیلی با هم ارتباط نداریم که بخوام برای قطع ارتباط دنبال بهانه باشم.پونصد کیلومتر از هم فاصله داریم.من حرفم اینه برخورد درست با همچین ادمی چیه

این مامانایی که وایمیسن بچه هاشون بچه های دیگرو بزنن رو مخن قطع ارتباط کامل کن

ببین مراسم فوت یکی از اقوام نزدیک بود.تو خونه همه بودیم دیگه سرامون جمع بود.این فقط مشغول صحبت با اینو اون راجع به عمل بینی و کرم و ....بچه شم مشغول کتک زدن بچه های اینو اون.وقتی بچه ت اینجوریه خب کنترلش کن یا نیا.نهار که خورذه شد.یکی از مهمونا برکشت بهش گفت صغری جون ناهار که صرف شد بچه تو ببر زشته اینجا عزا خونه ست خیلی اذیت میکنه.حرف خانومه خورد به کتف چپش.انکار ن انگار

دوست عزیز ما خیلی با هم ارتباط نداریم که بخوام برای قطع ارتباط دنبال بهانه باشم.پونصد کیلومتر از هم ...

کم محلی کم دفعه بعد مستقیم بچشو‌ تهدید کن بگو دستت ب بچم بخوره من میدونمو و تو ب بچتم یاد بده از خودش  دفاع کنه

کاربری دومه 😐😐🤐