2777
2789
عنوان

خون اومدن مقعدی کسی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدفوع کردم چند قطره عذر میخوام خون اومد خیلی نکرانم همش میگم خدایا غلط کردم

چی بگم باید معاینت کنن بعد دقیق بگن

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

حتما توسط پزشک باید بررسی بشه 

بابا گوگل سردرد ساده رو هم جز علائم سرطان میدونه 😂

باز از هوش مصنوعی بپرسی باز یکم بهتر از گوگل هست 

ولی هیچ کدومشون به پای یک پزشک نمیرسه !!

مدفوع کردم چند قطره عذر میخوام خون اومد خیلی نکرانم همش میگم خدایا غلط کردم

نه نگران نباش،  اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... 

اما اگر خون سطحی باشه مشکل شقاق هست که پوست محل بخاطر فشار یا زور  ترک خورده که با دارو و رعایت درمان میشه

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

نه نگران نباش، اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... اما اگر خو ...

نه خون مخلوط نیست شفافه چند قطره ریخت 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

نه نگران نباش، اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... اما اگر خو ...

نه خون مخلوط نیست شفافه چند قطره ریخت 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥