atefeeeeeeeeeh مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6391 عنوان خون اومدن مقعدی کسی بوده | مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست گزارش نزنید سوال دارم واقعن من یک دوماه پیش رابطه از مقعد داشتم از اون موقع سوزش خارش مقعد دارم گاهی هم خون خیلی کم از مقعد موقع اجابت مزاج خیلی خیلی عذر میخوام ازتون ولی واقعن میترسم داخل گوگل همش میاره سرطان فلان کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥 1404/07/12 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۲۵۱۸ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4333 خوب شدم یک مدت چند روزی یبوست بودباز اینجور شدم نه دیگه انجام ندادیم یکبار فقط بود این تاپیک رو به شوهرت نشون بده بفهمه چه اسیبی دیدی
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6391 نترس سرطان نیست خوب میشی خیلی گریه کردم چرا خوب نشدم لعنت به این مردا دکتر زنان برم اوکیه؟ کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6391 این تاپیک رو به شوهرت نشون بده بفهمه چه اسیبی دیدی میشه درخواستم قبول کنی عزیزم کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
۲۵۱۸ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4333 نترس سرطان نیست خوب میشی اره بابا سرطان دور از جون مگه میتونی حرف بزنی چیزی نیست شقاق دارو داره خوب میشب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4919 مدفوع کردم چند قطره عذر میخوام خون اومد خیلی نکرانم همش میگم خدایا غلط کردم چی بگم باید معاینت کنن بعد دقیق بگن ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
intp102939 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 26 حتما توسط پزشک باید بررسی بشه بابا گوگل سردرد ساده رو هم جز علائم سرطان میدونه 😂باز از هوش مصنوعی بپرسی باز یکم بهتر از گوگل هست ولی هیچ کدومشون به پای یک پزشک نمیرسه !!
xyzxyz عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 293 مدفوع کردم چند قطره عذر میخوام خون اومد خیلی نکرانم همش میگم خدایا غلط کردم نه نگران نباش، اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... اما اگر خون سطحی باشه مشکل شقاق هست که پوست محل بخاطر فشار یا زور ترک خورده که با دارو و رعایت درمان میشه زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6391 نه نگران نباش، اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... اما اگر خو ... نه خون مخلوط نیست شفافه چند قطره ریخت کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6391 نه نگران نباش، اگر خون مخلوط باشه مشکل میتونه دستگاه گوارش باشه مثل زخم معده و روده و... اما اگر خو ... نه خون مخلوط نیست شفافه چند قطره ریخت کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥