2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری

111 بازدید | 18 پست

سلام یه مدت هست درگیر خرید مسکن هستیم 

میخوایم وام جانبازی بگیریم اونایی که از این وام اطلاعاتی دارن و برداشتن لطفا راهنمایی کنن  چون خونه به اسم جانباز زده میشه تا اقساط تموم بشه این نگرانم میکنه.... ممنون

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

جانباز باهاتون چه نسبتی داره 

پدرشوهرتونه؟

بعد مشکل نشه بقیه ادعا کنن

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر و ذکرمون شده خونه از یه طرف میترسیم خونه گرون بشه.... 😧

عزیزم خیلی خوبه وام به اسم ایشونه یه درصدی میدین بهش اقساطش سبکه 

از اونور میرین محضر محضریش میکنین همه چیز رو 

چقدش رو برمیداره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من درمورد خونه نميدونم ولي يكي از فاميلاي دورمون از اين ماشينا خريد كه با وام جانبازي بود تا وقتي كه وام تموم نشه نميتونن ماشينو  بفروشن چون سند زده نميشه ولي خيليا قيمت كمتر از شون ميخرن بعد ٥ سال سند ميخوره ديگه نگراني نداره 

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

اگه محضری بنویسین اصلا جای نگرانی نداره

ما پیدا نمیکنیم😕

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
25تومنش رو.... شما برداشتین

از 80 تومن؟؟ خوبه باور کن 

از اونور قسطش 400 اگه اشتباه نکنم 

به صرفه اس

25تومنش رو.... شما برداشتین

دوستم برداشت 

رفتن محضری نوشتن راحت

من درمورد خونه نميدونم ولي يكي از فاميلاي دورمون از اين ماشينا خريد كه با وام جانبازي بود تا وقتي كه ...

یعنی قبل اینکه اقساط تموم بشه به اسم شخص زده میشه یا باید اقساط تموم بشه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

وام به اسم ایشونه بعد میرید دفترخونه ایشون وام رو میزنه به اسم همسرتون

نه ديگه تا تموم نشه به نامت نميشه سندش 

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐