2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگاری چیز خاصی نبوده وگرنه شات نمی‌گرفت ، می‌تونست قایمکی انجام بده و عمرا بفهمی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بنظرم زیادی حساسی 

خب برای هر آدمی پیش میاد دیگه 

که کسی مزاحمش بشه یا آشنای قدیمی پیام بده و سر کنجکاوی جواب بده صمیمی نشدن که یا چیزهای دیگه اتفاق نیوفتاده 

هیشکی رو پیدا نمیکنی که هیچ گونه خطایی در هیچ جای زندگیش نداشته باشه 

اسم این کار پارتنرت خیانت نیس اسم خیانت رو به راحتی نیار جلوش که عادی شه یه اشتباهه همین

حقیقتا منم خیانت نمی‌بینیم اینو گرچه ناقص گفتی ولی خب بخوای خیلی سخت گیر باشی احتمال اینکه تنهابمونی ...

چرا؟ جواب دادن پیام یکی که به ظاهر اکسشه چرا خیانت نیست؟

دختره بهش گفته بود  قبلا بهت اعتماد داشتم 

بعدشم معلوم نیست چه چیزایی بین شون بوده ولی پارتنرم قسم میخوره دختره رو حتی یادش نیست

خو بنده خدا که درخواست فالوشم نپذیرفته به خاطر یه شما گفتن میگی یارو خیانت کاره

باهاش چت کرده بود چند خط نوشته بود که معرفی کن نمی شناسم و خیلی بود یادم نمیاد اصلا خودمم نمی‌فهمم دارم چی تایپ میکنم از بس حالم بده

انگاری چیز خاصی نبوده وگرنه شات نمی‌گرفت ، می‌تونست قایمکی انجام بده و عمرا بفهمی

شات که برا من نفرستاده خودم دیدم چرا باید شات بگیره؟ شاید برا کسی می‌خواسته بفرسته 

چرا باید جواب یکیو بده حالا هر کی میخواد باشه اگه خودش کرم نداشته باشه 

خوندمش آخه منم باشم میگم شاید رفیقم بخاد با پیچ فیک ایسگاموبگیره جواب میدم میگم کی هستی و...خیانت نی ...

معلوم نیست چه پیامهایی بین شون بوده من که ندیدم ولی چرا باید جواب یکیو بده که به ظاهر اکسشه طرف میگه قبلا بهت اعتماد داشتم 

بنظرم زیادی حساسی خب برای هر آدمی پیش میاد دیگه که کسی مزاحمش بشه یا آشنای قدیمی پیام بده و سر کنجکا ...

از نظر من خیانته 

جواب دادن پیام اکسش

خودش می‌دونه من حساسم قبلا هم بهش گفتم پیام دادم دایرکت حتی در حد یک سلام از نظر من خیانته

معلوم نیست چه پیامهایی بین شون بوده من که ندیدم ولی چرا باید جواب یکیو بده که به ظاهر اکسشه طرف میگه ...

چقد سخت میگیری 

الکی الکی نرین تو رابطتت بابا این بیرون خبری نیست مگه سه سال الکیه برا یه چت پیج فیک کات کنی میدونی چقدر طول میکشه بتونی آدم درست پیدا کنی و باز باهاش یه رابطه درست بسازی؟

باهاش چت کرده بود چند خط نوشته بود که معرفی کن نمی شناسم و خیلی بود یادم نمیاد اصلا خودمم نمی‌فهمم د ...

خب میخاسته ببینه کیه شاید رفیقش داره ایسگاشو میگیره و‌‌‌...

تو بودی کنجکاو نمیشدی؟ 

من تو این موقعیت حس میکردم مثلا دوستمه زشته اول بزنم بلاک کنم آقا اومدی مثلا دختر خالم بود