2777
2789
شاید حادثه ای برات پیش اومده؟ یا ریشه در کودکی داره؟ یا موارد دیگه ای ممکنه باشه.

اره برام حادثه پیش امده همش میترسم ابروم تو محل بره پسر همسایه که هم سن خودمه بهم سلام داد منم گفتم سلام عزیزم یعنی از اون موقع من از این ادم میترسم میبینمش کل وحشت تو جونم میوفته و دیگه بیرون نمیرم و اون بیچاره اصلا ازاری هم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط وسواسم این پسره ست یعنی من مقصرم تو بیماریم ؟ من کار بدی کردم ؟

نه بحث اصلا تقصیر داشتن نیست. 

اغلب ریشه وسواس ، اضطرابه. 

یعنی هر چقدر بتونیم اضطرابمون رو بیشتر کنترل کنیم ، وسواس هم کنترل میشه. 

نه بحث اصلا تقصیر داشتن نیست. اغلب ریشه وسواس ، اضطرابه. یعنی هر چقدر بتونیم اضطرابمون رو بیشتر کنتر ...

من چرا به اضطراب دچادر شدم تا این پسر رو میبینم اضطراب میگیرم

من چرا به اضطراب دچادر شدم تا این پسر رو میبینم اضطراب میگیرم

معمولا یه روانشناس خوب میتونه ریشه اضطراب ها رو پیدا کنه.

وقتی اون پسر رو میبینی ، چه فکری توی سرت میاد که بهت اضطراب میده؟ 

معمولا یه روانشناس خوب میتونه ریشه اضطراب ها رو پیدا کنه.وقتی اون پسر رو میبینی ، چه فکری توی سرت می ...

فکر میکنم از من خوشش امده و میخواد زندگیمو بهم بزنه نشسته با دوستاش در مورد من حرف زده

فکر میکنم از من خوشش امده و میخواد زندگیمو بهم بزنه نشسته با دوستاش در مورد من حرف زده

احساس میکنم به این پسر هم ربطی نداره من نباید جواب اونجور میدادم تا به این روز بیوفتم 

این ها فقط افکار شما هستن ، درسته؟

در واقعیت که اتفاقی نیفتاده؟ 

پس چرا به افکارت بال و پر بدیم؟ 

احساس میکنم به این پسر هم ربطی نداره من نباید جواب اونجور میدادم تا به این روز بیوفتم

شما غیر عمد یه کاری رو انجام دادی. 

ولی اتفاقی نیفتاده. مگه نه؟ 

حتی اگر اذیت میشی یا فکرت مشغوله ، یه مدت مغازه ش نرو. 

معمولی باش ، انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده. 

قربونت برم من عزیز دلمی خدا تو رو برام فرستاد

اون افکارت هم که سراغت میاد ، بهشون پر و بال نده.

سعی کن کم کم بهشون بی تفاوت بشی. (میدونم سخته ها ، شعار نمیدم ، ولی کم کم میتونی ) 

بذار بیان تو مغزت و برن.

راستی دقیقا چه داروهایی میخوری ؟ 

چند وقت یکبار میری پیش روانپزشکت ؟