2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی شدید دارم

310 بازدید | 15 پست

بیرون میرم نمیتونم از منظره لذت ببرم و بازار میرم فکر میکنم اون فروشنده فکرمیکنه چند قرنه نیومدم خرید ،حرکاتم کند میشه و اصلا اختلال بدی هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی این مدلیم اصن نمیتونم تنها برم بیرون مگر اینکه مجبور شم فک میکنم خیلی ضایعم و همه منو نگا میکنن نمیتونم وایسم ی تاکسی بگیرم از همه چی میترسم نمیتونم واسه خرید ی روسریم خودم تصمیم بگیرم ولی باید از ی جا شروع کنیم هرروز بزن بیرون جاهای خلوت برو بگرد کم کم روت باز میشه 

اول اینکه از مشاور کمک بگیر دوم اینکه از کم شروع کن توی موقعیت های اجتماعی قرار بده خودتو تا کم کم ببینی قضاوت بقیه اونقدرا هم مهم نیست

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

منم همینطور انقد دیر به دیر بیرون میرم.

واقعا هر دفعه شوکه میشم از این همه تغییرات قیمتا😂💔

انگار از غار در اومدم.🤦‍♀️

مثلا رفتم آرایشگاه بعد از مدت ها موهامو کوتاه کنم خانومه گفت میشه ۴۰۰ تومن.

بی هوا گفتم یاخداا آخرین باری که آرایشگاه رفتم ۴۰ ۵۰ بود که 😂😂بنده خدا به جور بدی نگام می کرد😂🙄

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️