2777
2789

دارین عایا؟

هر چند میدونم کسی نصف شبی حال نداره

تو نتم گشتم قشنگ نبودن

خاص میخام

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
نمک‌در نمکدان ..... بگم‌بقیشو یا بلدی 😁

😂😂😂😂😂😂

وای کلی خندیدم 😂😂😂😂😂

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل بردى از من به يغما اى ترك غارتگر من 

دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من

می‌سوزم از اشتیاقت در آتشم از فراغت

کانون من سینه من سودای من آذر من

بار غم عشق او را گردون نیارد تحمل

چون میتواند کشیدن این پیکر لاغر من

اول دلم را صفا داد، ایینه ام را جلا داد

آخر به باد فنا داد ، عشق تو خاکستر من

دل بردى از من به يغما اى ترك غارتگر من  دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من می‌سوزم ...

مرسی دوست عزیز😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

هیییییی یادش بخیر یه زمان دوسپسر داشتیم چقد ازاین شعرا حفظ بودم به شوهر بیچاره که رسید طبع شعرمم خ ...

😂😂😂😂😂😂😂

دنیا به وسعت قفسی تنگ میشود

وقتی دلت برای کسی تنگ میشود

تکراریه ولی دوسش دارم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست اه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست

😍😍😍😍😍ممنونم 😍😍😍

دنیا به وسعت قفسی تنگ میشود وقتی دلت برای کسی تنگ میشود تکراریه ولی دوسش دارم

قشنگه😘😘😘😘

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده درآب.  در دلم هسی وبین منو تو فاصله هاست..

🌷🌷🌷🌷😔😔😔😔😔