2777
2789
عنوان

کجاهاتون عمل و ژله داف شدین یا نه😅

227 بازدید | 33 پست

دوستان بنده شاید اولین سالن داری ام که نچرال نچرالم البته ب خودم میرسما کاشت ناخن و پدیکور و فریال و لیزر و اکستنشن مژه اینارو همه رو ماه ب ماه دارم اما تغییری که غیر قابل برگشت و سخت برگشت باشه مثل عمل و تزریق نداشتم میترسم از اینکه خوب نشه 

حالا میخوام برم یهو یسره اش  کنم 🤣فول فیس فیلر تزریق کنم چونه گونه لب خیلیییی تغییر میکنه آدم

بهم گقتن فیلر برند وروفیل زیشل و نوامیس دارن کدومش خوبه

بعد تزریقش درد داره چقدر طول میکشه؟راضی این شما

داف بودم کلا دوران دبیرستان بهم میگفتن🤣

ولی لیفت شقیقه و زاویه سازی و ژل لب و فیلر چشم انجام دادم 

راضی هم هستم 

درد داشت ولی خب قابل تحمل بود برام نسبت به عمل هایی که کردم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنها تغییری که دادم فقط رنگ کردن موهام بود که اونم یه مدته رنگ نمیذارم و با رنگ طبیعی موهام حالم بهتره،از مژه و ابرو لب و گونه و چال گونه خدا برام کم نذاشته،بینیمم مناسبه،ناخن هم به خاطر اعتقاداتم نمیذارم ولی خیلی خوشم میاد از کاشت ناخن 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
همه چی طبیعیش قشنگه خانومایی که هزارتا کار کردن خیلی کثیف و چندش به نظر میرسن نکن به نظرم

عزیزم یکم ناراحت کننده نیس حرفتون ؟من ک حالا نزدم ولی خیلی خانومایی ک انتخابشون این بوده با شنیدن جمله کثیف و چندش ناراحت میشن واقعا