2777
2789
عنوان

😲😨ی شایعه ...😆❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 264 پست
😯 خانم قریشی اذیت نکن  😆❤ پر رنگه یعنی چی🤔🤕

شكموووو

يعني خيلي ديده ميشه  حتي از دووور

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بادانا رل زده 😲

کاربر نیلای عاشق شده 😮

و از شعرای برتر کشوره 

خواهر زاده پروین ایناس😆😆😆😃

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاربر نیلای عاشق شده 😮 و از شعرای برتر کشوره  خواهر زاده پروین ایناس😆😆😆😃

😂😌 

عاشقم اهل همان کوچه بن بست کناری 

که تو پا به این دله دیوانه نهادی 

تو کجا کوچه کجا پنجره باز کجا

😆 به شایعت جو دادم😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😌  عاشقم اهل همان کوچه بن بست کناری  که تو پا به این دله دیوانه نهادی  تو کجا ک ...

😆😆😆❤❤❤

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
عزیزم از من ناراحت شدی که گفتم عاقایی؟عزیزم من شکلک خنده گذاشتم که یعنی شوخیه فکر نمیکردم ناراحت بشی ...

سلام عزیزم. ببخشید دیشب ناراحتتون کردم. 

اینکه میگن مردی زیاد ناراحتم نمیکنه ولی اینکه ترنس و دو جنسه میگن خیلی خیلی ناراحتم میکنه😔

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
به جون خودم شوخی کردم قصد بدی نداشتم اصن حواسم نبود ب اون قضیه ببخشید اگه ناراحت شدی 💖💖💖💖

اشکال نداره عزیزم

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
وااای شیطونکی😨😦😦 عزیزم از اول تاپیک ب منم میگن تو مردی من قصدم از زدن تاپیک شاد کردن بود  ...

ببخشید عزبزم دیشب ناراحت شدم😘 از مرد گفتن ناراحت نبودم. از ترنس و دوجنسه خیلی ناراحت شدم