2777
2789
عنوان

😲😨ی شایعه ...😆❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 264 پست
خوبه عزیزم فقط اسهالش منووکشته 

ایشالاخوب میشه گلممم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
خیلی دلم شکست که هنوز بعد از روزها بهم در مورد جنسیت توهین میشه. دوستانم. بین شوخی و توهین تفاوت قا ...

وااای شیطونکی😨😦😦

عزیزم از اول تاپیک ب منم میگن تو مردی

من قصدم از زدن تاپیک شاد کردن بود 

ناراحت شدم ناراحت شدی    

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم شکست که هنوز بعد از روزها بهم در مورد جنسیت توهین میشه. دوستانم. بین شوخی و توهین تفاوت قا ...

به جون خودم شوخی کردم قصد بدی نداشتم اصن حواسم نبود ب اون قضیه ببخشید اگه ناراحت شدی 💖💖💖💖

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

عزیزم از من ناراحت شدی که گفتم عاقایی؟عزیزم من شکلک خنده گذاشتم که یعنی شوخیه فکر نمیکردم ناراحت بشی من حتی ازت دفاع کردم تو اون تاپیکا.اگه از من ناراحت شدی خواهش میکنم ببخش بخدا منظوری نداشتم تو دوست خوب منی.ببخش تا خیالم راحت بشه

من معذرت خواستم ولی متوجه نشدم چرا راجع به بحث جنسیت ناراحت شدی مشکلی پیش اومده

من  بلد  نیستم  شایعه  درست  کنم 😂 میشه  به جاش  چایی  درست ...

بعله مرسی محفل ما هم گرم میشه     

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪