2777
2789
عنوان

😲😨ی شایعه ...😆❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 264 پست

امشب خیلی ناراحت بودم اومدم این تاپیک حالم کلی خوب شد الان که شیطونکی ناراحت شد میگم نکنه از من ناراحت شده عذاب وجدان گرفتم اعصابم بهم ریخت.اگه از من ناراحتی شیطونکی جون واقعا از ته دلم معذرت میخوام 😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کدوم قضیه بخدا در جریان نیستم فک کنم ناخواسته شیطونکی رو ناراحت کردن

ی اسکلی اومده بود تاپیک زده بود که شیطونکی مرده هیشکی حرفشو باور نکرد شیطونکیم میخاس پیگیری کنه ترسید اومد گف شوخی بود ازاونموقه ناراحته

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
ی اسکلی اومده بود تاپیک زده بود که شیطونکی مرده هیشکی حرفشو باور نکرد شیطونکیم میخاس پیگیری کنه ترسی ...

آهن بخدا نمیدونستم ناراحت شدم که دل یکی رو شکوندم امیدوارم حلالم کنه نا دانسته بود

آهن بخدا نمیدونستم ناراحت شدم که دل یکی رو شکوندم امیدوارم حلالم کنه نا دانسته بود

منم خورد تو پرم 😞

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
امشب خیلی ناراحت بودم اومدم این تاپیک حالم کلی خوب شد الان که شیطونکی ناراحت شد میگم نکنه از من نارا ...

نه عزیزم ناراحت نباش🙁

منم قصدم از تاپیک شاد کردن بود😔😕

فکر میکنم شیطونکی ی مقدار حساس شده 

مگرنه از اول تاپیک ب منم گفتن تو مردی 

چند نفر

دزد و ...

هم گفتن اما من ناراحت نشدم چون گفتم این ی تاپیک طنزه فقط همین😞

شیطونکی کاربر مهربونیه فکر نکنم ب دل بگیره :|

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪