من خودم دانشجوهستم و خواهر کوچیکم کلاس 8ام مامانم میخواد اقدام به بارداری کنه و خودش 38سالشه و بابام 45و به دور رفتن برای پانکچر الان من فهمیدم چه حرکتی بزنم که پشیمون شن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم متاسفم ک با شما شدیم ۹۰ میلیوناینقد خودخواهی ک بخاطر اعتقادی ک نداری حق ب جانب حرف میزنیبعد اگه ...
خانم معتقد حتی پیامبر هم میگه فقر مادر تمام فساده بعد تو دم از زادو ولد میزنی،اخه اگه کورم باشی میتونی وضعیت گرونی رو ببینی،اینده نچندان معلوم کشورو،چرا امثال شما منقرض نمیشین بلکم بقیه نجات پیدا کنن
سن پدرت زیاده و احتمال بیماری و تو جنین زیاد میکته مخصوصا پسرم که آمار مریضیش از دختر ببشتره احتمال اوتیسم سندرم دان و.... بالا میره من به این دلایل معتقدم بچه دار شدنشون اشتباهه میخوای اینا رو خودت یکم تحقیق کن بگو برای خودشون دردسر درست نکنن
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
@مامانmrs اینا به حرف اقان ب این فکر نمیکنن ایران اینده داره یا نه
ببین برام مهم نیست تعلیق بشم،ولی حالم ازاین جماعت این مدلی بهم میخوره،طرف اونروز میگفت سه تا بچه دارم،مستاجرم ،بعد پول کتاب بچشو نداشت،خب بمیر بچه نیار مگه مجبوری
من دیدمم که نوشته بودن 2ونیم برابر شده اوتیسم خوندم ولی هیچ واکنشی جفتشون نشون ندادن
یکم فیلم این بچه ها مظلوم و معصوم رو تو اینستا پیدا کن بهشون نشون بده که چه زجری میکشن والدین چه دردی میکشن من با فرزند آوری مخالف نیستم معتقدم خدا روزی رسانه
تو سن و سال پدر شما احتمال بیماری بالا میره حرکتشون ریسک بالایی داره
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین